reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Co byście zrobiły na moim miejscu🤔chciała jechać do koleżanki ale okazało się że u jej syna w przedszkola ospa. Jechać czy nie 😅jesteśmy po szczepieniu we wtorek byliśmy. Z jednej strony przed chorobami się nie uchroni ale z drugiej pchać się jak się wie że coś jest na rzeczy? 😉
Nie pojechalabym. Wizyte mozna przelozyc, a czort wie czy szczepionka juz dziala

reklama
Mój na pewno chce wrócić do sypialni bo ja śpię z mała a on na dole😂
I już jak teraz cały czas gadał , że nie może się doczekać aż wróci do siebie i codziennie zabierał ją do nowego pokoju żeby jej pokazać , że takie coś jest mimo że tam jest tylko szafa jak na razie i namiot tipi nie złożony.
I doczekał się w końcu,Pan zrobił łóżko dla Igi, przyszło wczoraj:)
Więc jak wróci to będzie skręcanko i dekorowanie do końca i zaznajomienie z nowym pokojem i może uda się razem położyć w swoim łóżku:)
A tak w innym temacie to ta pogoda która jest obecnie jest boska...pół dnia na polu, moje dziecko prawie nie marudzi...no normalnie bajka teraz:)

Oooo mam to samo, już nie raz zwracałam mu uwagę , że ja też mogę mieć gorszy dzień i nie jestem klaunem aby tylko się uśmiechać non stop ale mężczyznom chyba ciężko zrozumieć , że my też mamy "gorsze' dni...
Będzie dobrze🤗
Pogoda boska!
A stawiasz Igę na ziemię, czy tylko wózek, kocyk?
Ja Melanię stawiam i puszczam między dzieci na placu zabaw. Ona jeszcze czworakuje, a niech się hartuje.
A może Iga już chodzi🤔?

Ty, Milenka to jednak mądra kobieta jesteś 😃
Ja tu myślałam, że on jakiś problem egzystencjalny ma, a to po prostu seksu zbyt mało.
Cóż, trzeba jednak wdziać to ubranko, które mi sprawił na Walentynki, a ja rzuciłam w kąt, i do dzieła 😁😁😁
Facet to prosty w obsłudze jest😂😂 u mnie jest tak, że jak widzę, ze stary zły chodzi. Marudny. To pierw daje mu coś dobrego do jedzenia (bo jak glodny to zły) jak nie działa tzn, że jaja pełne 😂😂potrzebuję seksu 😂więc działam 😂 gdy już to nie pomaga to wiem, że musi iść na rower albo biegać, bo dużo roboty i musi wylądować się. Lecz gdy to wszystko nie pomaga wiem, że mam przeje***, że za dużo wydaje pieniędzy 😂😂😂

Dziękujemy za pamięć 😊🤗zdrówko się przyda bo właśnie w dzień swoich pierwszych urodzin Jasiek dostał swojego pierwszego kataru😤 na szczęście jemu humor dziś dopisuje i mimo gila do pasa broi ile wlezie 😀
Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo ❤️ Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie 🙂 Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii 😊

Ostatnia edycja:
Ty, Milenka to jednak mądra kobieta jesteś 😃
Ja tu myślałam, że on jakiś problem egzystencjalny ma, a to po prostu seksu zbyt mało.
Cóż, trzeba jednak wdziać to ubranko, które mi sprawił na Walentynki, a ja rzuciłam w kąt, i do dzieła 😁😁😁
He he, ja chyba też muszę wygrzebać z głębi szafy swoje sexy wdzianka 😂

Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo ❤️ Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie 🙂 Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii 😊Zobacz załącznik 1383159
Sto lat dla Was dziewczyny 🥰 dużo zdrówka I wszelkiej pomyślności 😉🥳🥳🎂🎁🎁🎂🎂🍾🥂

reklama
A gdzie tam chodzi , jeszcze wszystko przed nią:)
Puściłam ją kiedyś to od razu szła aby psią piłką się zająć więc odpuściłam:)
U nas jakieś pustki na placu zabaw i nie dziwne bo tam wieje zawsze nawet jak nie wieje🤣
Ale żywiołowo moje dziecko reaguje na inne dzieciaczki , czasami mam wrażenie że mi z rowerka wyskoczy🤣
Hej czajo :) podeslalam ci wiadomosc prywatną… a nawet kilka

Do góry