reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

He he, ja chyba też muszę wygrzebać z głębi szafy swoje sexy wdzianka 😂
I własnie z tego powodu tez sobie chwalę te moje pernamentne kreski na powiekach. Czlowiek umalowany, +10 do pewnosci siebie i nie rozmazują się podczas zabawy i można pozbiej isc spac i nie przejmować się gębą 🙈

reklama
Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo ❤️ Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie 🙂 Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii 😊Zobacz załącznik 1383159
Dziękujemy 😊 Też życzymy Nelci wszystkiego co najlepsze 🎂🎉🥳

Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia, niech rosnie zdrowo ❤️ Wczoraj nie było mnie na forum, a do późna przystrajałam salon, by na rano Nelcia miała dzisiaj ładnie 🙂 Bo dzisiaj obchodzimy urodzinki we trójkę, aktualnie jesteśmy z Nelką w bawilandii 😊Zobacz załącznik 1383159
Że Nelka tych gumek nie sciąga. Anastazja wszystko już co ma we włosach wyciągnie, spinki, gumki..

Hahaha. Ja to brzuchem się przejmuje 😂😂więc rzesiwo, brwi zrobione 😂 tuszuje się 😂😂
Odciagasz uwage od brzucha, tak? Tez obieram tą taktyke 😂😂😂 albo gasze swiatlo wszedzie 😂😂😂
Ale widzę, że dzisiaj mam wolne od obowiązków małżeńskich, bo luby z moim tatą sobie bimberek z herbatką popijają, a mam zasade, że po alkoholu NIET, bo za długo mu schodzi i nie lubie tak 🙈

Hehe i jak człowiek ma iść spać jak tutaj takie dyskusje:)
Ja akurat mam wolne bo męża nie ma więc nie muszę się przejmować i 'tuszować"🤣
Ej, ale pamietacie jak sie pragnelo wszelakich zblizeń jak sie mialo naście lat? A teraz co 😂 czasami czlowiek aż przewraca oczami, ze trzeba 😂 nie mowie ze za kazdym razem, ale czasem sie zdarzy 😂

reklama

Nelciu, nasza forumowa gwiazdeczko - rośnij zdrowo, niech los przynosi ci w życiu same mile niespodzianki!! 🎊🎂🥳

Pati, dla ciebie gratulacje! Rok temu cholernie trudny poród ale za to teraz dumna mama rocznej Córeczki ❤️

Dziewczyny....chyba wróci do nas Wasza stara koleżanka:)
Pisała na grupie jak byłyście w ciąży i zaraz po porodzie:)
Tylko chyba się wstydzi...sorry @Pollyanna1 😙

A witamy, witamy 😁

U nas dzisiaj bylby dzień o cycku i powietrzu, gdyby nie kolacja. A najlepsze jest to, ze Bartuś nie chciał jeść sam, nie chciał być karmiony przeze mnie lyb męża tylko przez (prawie) trzyletnią siostrę 😂 i ta dzielna trzylatka po chwilowym fochu (ale to standard, bo teraz początkowe fochy są na wszystko) karmiła Bartka 🤗 cudny widok!

Do góry