O tak ja też buduje jej z klocków różne rzeczy a ona rozwala fakt zabawa na długi czasHeheh u n as główną zabawą jest przetrwanie, które ma proste zasady...która dłużej przetrwa...ona jęcząc czy ja tego słuchając
Żarcik
Jedyną naszą akceptowalną zabawą jest ja buduje ona burzy...zabawa trwa max 5 min...a tak to podsuwam jej książeczki jak tylko znudzi się poprzednia i ona ogląda....a tak to uwielbia być noszona przez tatę w szczególności bo nauczy jak przyjedzie a później ja muszę oduczać...dzisiaj wlaśnie jest taki dzień , że chodzi i go szuka a jego nie ma...
A tak to daję jej różne koszyki z rzeczami w środku i ona je wywala i tak do znudzenia...dzisiaj to nie działa
reklama
A te piłeczki to co za jedne, albo jak je przyklejasz? Brzmi interesującoMoja córa dostała stolik z fisher price pod choinkę i potrafi nawet 40 minut chodzic dookoła i wciskać różne rzeczy u nas bardzi trafiony prezent. Poza tym przyklejam jej piłeczki do mebli żeby mogła odklejać ostatnio też furorę robią gwiazdki z prezentów I przyklejam je do niej a ona odkleja. Uwielbia też wyciągać rzeczy z pudelek więc pakuje jej różne zabawki a ona wyciąga i tak dalej
Kolorowe piłeczki z basenu i taśma papierowąA te piłeczki to co za jedne, albo jak je przyklejasz? Brzmi interesująco
Niedługo mama
Fanka BB :)
Myślę ze nic mu nie będzie skoro przyzwyczajony do tego typu produktów.Któraś z Was daje swojemu maluchowi do picia mleko kokosowo-ryżowe? Dostalam pomrocznosci umyslu i zamiast owsianego, to nalałam Tomkowi wlasnie kokosowo-ryzowe i wypil tak o, ze szklanki, ale niewiele. Tak po jednym razie to chyba sie nic nie dzieje, dopiero musiałby pijać ten ryż czesto i duzo, nie?
Teraz nie pamiętam też ma alergie?
Ja nie podaje ani tych mlek roślinnych ani jogurtów kokosowych itp. bo pytałam pediatry I dwóch alergologow I żaden z lekarzy nie zalecał podawania tego zamiast produktów z bmk.
Podałam mu to bardziej jako ciekawostkę dla jego kubków smakowych. Ma lekka alergie na bmk, ale przetwory mleczne podaje normalnie choc w malych ilosciach. Jedynie wystrzegam sie mleka i twarożku, bo wtedy najpredzej wyskakują mu suche placki na ciele i rumieńce.Myślę ze nic mu nie będzie skoro przyzwyczajony do tego typu produktów.
Teraz nie pamiętam też ma alergie?
Ja nie podaje ani tych mlek roślinnych ani jogurtów kokosowych itp. bo pytałam pediatry I dwóch alergologow I żaden z lekarzy nie zalecał podawania tego zamiast produktów z bmk.
Mój by zjadł taśme je wszystko. Rozszerzanie diety level master. Od marchewki po farfocle z pomiędzy palcy.Kolorowe piłeczki z basenu i taśma papierową
Farfocle ze skarpetek najlepszeMój by zjadł taśme je wszystko. Rozszerzanie diety level master. Od marchewki po farfocle z pomiędzy palcy.
Mary2094
Jak łyknął raz to nic mu nie będzie, ale nie powinno się dawać napojow ryżowych bo niestety w ryżu mamy arsen. Tak samo spożycie ryżu w diecie u takich maluchów powinni być małe (Ja się nacinam ciągle z waflami ryżowymi z hippa dla małej i za czesto jej daje, i się stopuje by za czesto tego nie jadła).Któraś z Was daje swojemu maluchowi do picia mleko kokosowo-ryżowe? Dostalam pomrocznosci umyslu i zamiast owsianego, to nalałam Tomkowi wlasnie kokosowo-ryzowe i wypil tak o, ze szklanki, ale niewiele. Tak po jednym razie to chyba sie nic nie dzieje, dopiero musiałby pijać ten ryż czesto i duzo, nie?
Mary2094
Kolejny raz nasze dzieci by mogły podać sobie ręce. U nas wszystko musi być posmakowane, więc taśma by została zjedzona.Mój by zjadł taśme je wszystko. Rozszerzanie diety level master. Od marchewki po farfocle z pomiędzy palcy.
Dziś wyciągałam młodej klocka drewnianego o kształcie trójkąta z buzi,bo już był cały w buzi. Wyglądała niczym chomik.
reklama
Figola3
a mogę spytać dlaczego musisz wracać do pracy? nie możesz zostać dłużej z Melanią, chociażby pól roku czy rok dłużej?Dla mnie rok był cuuudowny, ale cholernie boję się tego.
Jakaś paranoja mnie dopada.
I dziś koleżanka, która ma córkę 5 miesięczną dobiła mnie mówiąc, że na 4 lata zostaje z dziećmi. Do czasu przedszkola.
Ale pozazdrościłam
Już się 25 lat napracowalam, a ten czas z małą to taki odlot od tamtej codzienności.
Cóż, nie wszystko można mieć
Gdyby nie Wy myślałabym, że tylko ja tak świruję.