reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.
Haha jaka kochana 😄🥰 Ale niezła pucolinka 🥰
Dziękujemy Melko, Tobie i rodzicom również życzymy dużo zdrówka oraz spokojnych i wesołych Świąt ❤️

Ps. Podziwiam, że pamiętasz prawie wszystkie imiona dzieci 😱

mąż jak robił studia zaocznie to mówił, że jedna z jego koleżanek jest opiekunką w żłobku i opowiadała: rano, rodzice przyprowadzają dzieci to uśmiech, miłe słowo, dzień mija i na koniec dziecko dopiero przebrane, wypielęgnowane oddają z uśmiechem:( smutne, ale w każdym żłobku znajdzie się taka opiekunka...oby nie w grupach naszych dzieci
skoro to mówiła to raczej sama tak nauczona
znam osobę która prowadzi żłobek (niestety nie moje województwo) i to jest ciężki kawałek chleba plus walka o dofinansowanie ledwo się coś spina a rodzice niestety mega wymagający a od siebie nic nie dają
np opowiada mi że wie które dziecko jest nie myte i porostu śmierdzi a latem to jest kosmos 🙄i jak zwracana jest uwaga to wielka obraza że dziecka codziennie myć nie trzeba. Niestety też się nasłuchałam ale z drugiej strony także co człowiek to historia myślę, że nie ma co generalizować🤷‍♀️
ja nie ale mój M od małego był w żłobku kiedyś były przy zakładach pracy tam całe dnie spędzał i żyje ma lepszy kontakt z rodzicami niż ja 🙄
wierzę żeby że wystarczy trochę szacunku do czyjejś pracy, dobroci a to procentuje może naiwnie ale tak myślę😜

U nas też jest płacz jak coś jej zabiorę albo ją od czegoś odciągnę ale nie ustępuje bo z reguły naprawdę tych rzeczy nie powinna trzymać lub może coś jej się stać jak mocno płacze to pocieszam i zagaduje i szybko zapomina 🙂
też tak robię ale potem znowu za jakiś czas łapie, rany jakie to tłumaczenie w kółko tego samego jest mega wykańczające, współczuję Wam i sobie 🥵

Ja też dzisiaj padam więc wiem co czujesz 🤪 dwa ciasta narazie zrobione no i gora domu ogarnięta jutro tylko dół podłogi pomyc i poodkurzać i jeszcze dwa ciasta zrobić i mięsa popiec i potem już rzeczy typowo wigilijne rybki itd. Mam mame i męża więc o jutrzejszy dzień jestem spokojna 🙂 w ogóle tak usiadłam z pół godziny temu z herbatą spojrzałam na choinkę i 2 metrowego bałwana na tarasie i Julkę śmigająca do bombek i stwierdziłam że jestem szczęściarą i że to będą najlepsze święta w moim życiu 🥰
😍Pięknie napisane czasem warto się zatrzymać!

PS skąd Ty masz bałwana 2 m?😱

Kurde chciałam też dzisiaj dołączyć foto i złożyć życzenia i zdjęcia okazują się za duże...muszę je zmniejszyć a sił brak🤣
Odpocznę chwilę i wezmę się za to😀
Haha ja dokładnie to samo cche zrobić ale zdjęcia za duże z sesji, a jeszcze tu nie wstawiałam 😅 więc muszę się tym zająć 😁

No to Nelka też życzy wszystkim uśmiechu na twarzy, spokojnych i wesołych Świąt w gronie rodzinnym i niech te Święta będą dla Was magiczne 🥰
DSC_7286_copy_1863x1331.jpg

DSC_7359_copy_1992x1423.jpg

DSC_7303_copy_1464x2200.jpg

No to Nelka też życzy wszystkim uśmiechu na twarzy, spokojnych i wesołych Świąt w gronie rodzinnym i niech te Święta będą dla Was magiczne 🥰
Pięknej Włoszce to we wszystkim i w każdej scenerii pięknie😍

PS nie wiem dlaczego ale 3 to moje ulubione ciekawe jak dziewczyny powiedzą😁😜

EDIT wiem czemu bo to Włoszka a ja kocham Włochy a miasteczko Madonna di Campiglio zimą jest przepiękne i te łyżwy idealny klimat😍

reklama
Do góry