Patii26
Fanka BB :)
Oj, Nela tak samo jak coś jej się nie raz weźmie to się złości. Ona generalnie jest tym typem dziecka, że jak się mówi nie wolno to ona i tak to robi, a nawet się śmieje i tym bardziej leci No Baranem, więc musi pokazać swojemoje dziecię o 3.45 się obudziło ale chwilę tułania i zasnął co lepsze i siebie nie u nas
także nie ma tragedii
od rana wszędzie wchodził na taboret, na drabinę, na pufę i pokazuje już charakterek jak czegoś nie może dosięgnąć albo mu coś zabiorę bo nie może się tym bawić np M zostawił klucze a ja odrazu widziałam je w oku zakrwawionym jak mu zabrałam o rany jaki płacz i tak że wszystkim u Was też tak czy tylko ja mam takiego ?
no i najważniejsze czy ustępujecie?
Tak, Nelcia z 25.03Jednak rybka? Oj, przepraszam. Z tego, że taka malutka myślałam, że z końcówki marca.
To Nelka tak końcowa
Przepraszam raz jeszcze
Moja przyjaciółka ma PCOS, leczyła dwa lata, a potem jak juz wyleczyła to za pierwszym razem się udało i zaszła w ciążęU mnie raczej nie prędko do tego dojdzie. W styczniu idę do ginekologa obmyślać plan działania, bo raczej czeka mnie długa droga przy PCOS. Co słyszę to każdy się stara po kilka lat.
Ale miło, dziękujemy Moje nr 1 to pierwsze, ale piękne mamy też rodzinnePięknej Włoszce to we wszystkim i w każdej scenerii pięknie
PS nie wiem dlaczego ale 3 to moje ulubione ciekawe jak dziewczyny powiedzą
EDIT wiem czemu bo to Włoszka a ja kocham Włochy a miasteczko Madonna di Campiglio zimą jest przepiękne i te łyżwy idealny klimat
No ale 3 ma swój klimat takiej zimy
Dziękujemy Scenerie były piękne, zgadzam się, były 4 scenerie Magię Świąt na nich widaćOMG laski ale pojechałyście...jaka sceneria..i jaka cudna dziecina na tych zdjęciach
Już widzę magię tych Świąt i jest to na Waszych zdjęciach
Boskie....
Wszystkie są cudne...ale na 3 Nela ma wyraz twarzy dotąd nie pokazany jeszcze nam na zdjęciach
O tak popieram...boskaaa
Noo, też zwróciłam uwagę na jej ząbki ma duże jedynki, i wgl dużo ząbkówHehe wszyscy mówią , że zęby dodają lat...i że wygląda jak dwulatka
No śmieszne ma te zęby...na górze 4 na dole 3 i krzywe jak fiks
I dlatego cały ich urok
Specjalnie wybierałam zdjęcia aby pokazać jej wszystkie oblicza
SłodkaSpecjalnie dla Ciebie...ząbki a'la królik