Człowiek nie miał dziecka to mógł spać spokojnie a tak codziennie stresy wczoraj uderzyła się w nogę od stołu i ma takiego siniaka na czole. Co prawda płacz trwał dosłownie sekundę ale limo widoczne. A dzisiaj podczas kąpieli zapłakała ale nie za bardzo wiedziałam dlaczego a tu podczas przebierania dotknęłam chusteczką pochwy a tam drobinka krwi musiała się dziabnąć zabawką mamy taką żabę do kąpieli. I matka ma zawał tak się boję żeby nic jej nie było, posmarowałam kremem i zobaczymy jutro.
reklama
Canis lupus
Fanka BB :)
Oooo i to mi się podoba, ja cały czas namawiam, aby u nas tak było z tym oszczędnościowymTo ja mam chyba najbardziej ugodowego męża. Bo konto mamy wspolne ale za to oszczędnościowe tylko jest na mnie. I co miesiąc większość gotówki przelewam na swoje oszczędnościowe. A na wspólnym zostawiam kasę na opłaty itd. Mąż nie ma nic przeciwko ważne żeby trochę gotówki było w domu bo on nie uwaza karty. I tylko ja ją mam i na zakupach ja za wszystko place .
E
ecza
Gość
Są takie woreczki co się przykleja i łapie się mocz...i są dwa rodzaje dla dziewczynek i chłopczyków bo wiadomo , że inny "sprzęt"Na mm nie mogę, jakiś składnik powoduje u niego wymioty i nie jest to bmk. Jak przejdę to od razu na krowie. I tego się trochę boję. Muszę mu najpierw zbadać mocz, ale weź to złap
No chyba , że mocz na posiew no to wtedy niestety trzeba łapać
A czemu musisz badać mocz przed podaniem mleka krowiego???
E
ecza
Gość
Nastukałyście tych postów dziewczyny a ja ostatnio lipnie z czasem bo wiecznie coś...
Ale jestem na bieżąco...a przynajmniej czytam na bieżąco...
Ale jestem na bieżąco...a przynajmniej czytam na bieżąco...
na serio co on taki matematyk mój na szczęście wyznaje zasadę proporcjonalnie do zarobków więc nie mogę narzekać plus nie martwię się o czynsz, rachunki i samochódKochana, mi mąż potrafi wyliczać bez posiadania wspólnego konta u nas jest podział że mąż zawsze placił za czynsz, ja rachunki i zakupy, lecz odkąd jestem na macierzyńskim to zakupy przechodzą na niego, chociaż staram się chociaż z 2 razy zrobić zakupy.
Mary2094
U chłopaka bym miała problem, bo u Nastki badam co miesiąc z racji wodonercza to już potrafię zużyć jeden woreczek (A kiedyś ile zużyłam aby złapać ). Teraz po drzemce naklejam, rozbieram pannę, daje jej bidon z wodą by jeszcze wypiła albo idziemy do łazienki i puszczam wodę, no i jest wtedy sik.Na mm nie mogę, jakiś składnik powoduje u niego wymioty i nie jest to bmk. Jak przejdę to od razu na krowie. I tego się trochę boję. Muszę mu najpierw zbadać mocz, ale weź to złap
Mary2094
To długi temat. U nich to rodzinne.. Ale on wyznaje zasadę- chcesz lepsze auto- zarób sobie. Chcesz sobie coś kupić- to zarób sobie.na serio co on taki matematyk mój na szczęście wyznaje zasadę proporcjonalnie do zarobków więc nie mogę narzekać plus nie martwię się o czynsz, rachunki i samochód
Wiec tak zarabiam.
wszyscy mamy pandemiczne dzieciBo mam pandemiczne dziecko, tzn. rodzilam z Covidem, a potem leżałam dwa tygodnie w szpitalu i nie miałam siły na KP. Remek w tym czasie leżał na neonatologii, a ja odciągałam i tak już zostałam, bo przeciwciała itd.
Ty masz po covid
podziwiam u mnie cesarka 1.5 ms rozkręcałam laktacje z beczkami i nic lekarz zlecił usg piersi i się okazało że cycki nie są pokarmowe ryczałam jak bóbr zresztą dziewczyny same wiedzą bo bardzo wtedy nie podniosły na duchu
Mary2094
Człowiek nie miał dziecka to mógł spać spokojnie a tak codziennie stresy wczoraj uderzyła się w nogę od stołu i ma takiego siniaka na czole. Co prawda płacz trwał dosłownie sekundę ale limo widoczne. A dzisiaj podczas kąpieli zapłakała ale nie za bardzo wiedziałam dlaczego a tu podczas przebierania dotknęłam chusteczką pochwy a tam drobinka krwi musiała się dziabnąć zabawką mamy taką żabę do kąpieli. I matka ma zawał tak się boję żeby nic jej nie było, posmarowałam kremem i zobaczymy jutro.
O rany, nie dziwię się już też bym obserwowała czy tam coś leci czy nie.
Tak jak u góry na plecach u Nastki wyszły potówki pod pantsem w miejscu gumy na plecach. I tak patrzę czy to potówki, czy schodzi..
reklama
pocieszę Cię że za ms jak uderzy już nie będzie bolało tylko pobiegnie dalej u mnie tak jestCzłowiek nie miał dziecka to mógł spać spokojnie a tak codziennie stresy wczoraj uderzyła się w nogę od stołu i ma takiego siniaka na czole. Co prawda płacz trwał dosłownie sekundę ale limo widoczne. A dzisiaj podczas kąpieli zapłakała ale nie za bardzo wiedziałam dlaczego a tu podczas przebierania dotknęłam chusteczką pochwy a tam drobinka krwi musiała się dziabnąć zabawką mamy taką żabę do kąpieli. I matka ma zawał tak się boję żeby nic jej nie było, posmarowałam kremem i zobaczymy jutro.
oby oczywiście tak nie było