reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja łapałam przez pierwsze 3 ms i było ciężko teraz uważam że jest to niewykonalne już...ja często pantsa zakładam w biegu a co dopiero mocz jak mój 30s na plecach i tylko jak kupe zrobi a siki to w locie ☹️ serio myślałam że to jaja są a tak jest.
a jeszcze lepsze jak już stoi to kupę robi na stojąco i w ustronnym miejscu tak jakby chciał to ukryć nie wiem czy taki etap czy o co chodzi 🤷🏻‍♀️ale jak go nie widzę minuty to zawsze go obwachuje😂
Ja kupę usłyszę z kuchni, bo zawsze jest przy niej stękanie 😂 a jak nie słyszę to czuje nosem 😂😂😂
Oj tak, przebieranie jest cudowne, moje dziecko też bardzo ucieka i tylko u nas już też pantsy wchodzą w grę.
A po drzemce jeszcze jest na tyle "ogłupiała" że jestem w stanie złapać jej siki, bo inaczej to nie da rady.

reklama
No właśnie kto prosi na randkę do Zary 😂😂
Zawsze byłam tyłem osoby który za siebie wszędzie płacił i boli mnie obecnie ten stan rzeczy i to jest przyczyną łapania mego doła, bo ja zawsze zarabiałam bardzo dobrze, momentami więcej niż mój mąż, i teraz jestem po części od niego zależna, co nie jest przyjemne. Chcę znów mieć święty spokój od głupiego gadania.
nie no umówili się w centrum handlowym ale poszło do Zary😂i to było w walentynki 😂a jak wyszli to on powiedział jej że on nic nie dostał na to ona poszła do kiosku i kupiła mu dezodorant do tej pory mam taką bekę, że szok 😂 ale oczywiście wspieram go cierpiał niesamowicie po rozstaniu ale potem się ogarnął niestety finał finałów nie ufa obcym kobietom i uważa je materialistki ☹️
no to ode mnie życzenia pierwsze świąteczne😜
żebyś zdrowa była i znalazła super pracę, która Cię zadowoli🎄🎁

No właśnie kto prosi na randkę do Zary 😂😂
Zawsze byłam tyłem osoby który za siebie wszędzie płacił i boli mnie obecnie ten stan rzeczy i to jest przyczyną łapania mego doła, bo ja zawsze zarabiałam bardzo dobrze, momentami więcej niż mój mąż, i teraz jestem po części od niego zależna, co nie jest przyjemne. Chcę znów mieć święty spokój od głupiego gadania.
A to niech Ci płaci za opiekę nad dzieckiem przynajmniej za 12 godzin żeby było sprawiedliwie😁😉

nie no umówili się w centrum handlowym ale poszło do Zary😂i to było w walentynki 😂a jak wyszli to on powiedział jej że on nic nie dostał na to ona poszła do kiosku i kupiła mu dezodorant do tej pory mam taką bekę, że szok 😂 ale oczywiście wspieram go cierpiał niesamowicie po rozstaniu ale potem się ogarnął niestety finał finałów nie ufa obcym kobietom i uważa je materialistki ☹️
no to ode mnie życzenia pierwsze świąteczne😜
żebyś zdrowa była i znalazła super pracę, która Cię zadowoli🎄🎁

Bardzo dziękuję ❤ mam nadzieje ze się życzenie spełni ❤

Ale padłam z tym dezodorantem. Ale miała tupet. Masakra laska znalazła sobie bankomat.

Oj tak.. Ja kilka razy klnełam że przejdę na mm, ale walczyłam o KP, bo bardzo mi siadło na głowę że muszę karmić. W szpitalu po porodzie tez był nacisk na KP, każde dokarmianie mm Nastki było okraszone przez położne komentarzem.
Mnie w szpitalu nikt nie naciskał, ale położna środowiskowa już tak. Ale w sumie to sama chciałam. Ale KPI ma też swoje plusy i to duże, najgorsze są pierwsze miesiące.
Ha ha, ale z drugiej strony ile już za nami. A do tego w macierzyństwie ciężko jest coś zaplanować i to już na samym wstępie 😁

reklama
Do góry