reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja łapałam przez pierwsze 3 ms i było ciężko teraz uważam że jest to niewykonalne już...ja często pantsa zakładam w biegu a co dopiero mocz jak mój 30s na plecach i tylko jak kupe zrobi a siki to w locie ☹️ serio myślałam że to jaja są a tak jest.
a jeszcze lepsze jak już stoi to kupę robi na stojąco i w ustronnym miejscu tak jakby chciał to ukryć nie wiem czy taki etap czy o co chodzi 🤷🏻‍♀️ale jak go nie widzę minuty to zawsze go obwachuje😂
Ja kupę usłyszę z kuchni, bo zawsze jest przy niej stękanie 😂 a jak nie słyszę to czuje nosem 😂😂😂
Oj tak, przebieranie jest cudowne, moje dziecko też bardzo ucieka i tylko u nas już też pantsy wchodzą w grę.
A po drzemce jeszcze jest na tyle "ogłupiała" że jestem w stanie złapać jej siki, bo inaczej to nie da rady.

reklama
No właśnie kto prosi na randkę do Zary 😂😂
Zawsze byłam tyłem osoby który za siebie wszędzie płacił i boli mnie obecnie ten stan rzeczy i to jest przyczyną łapania mego doła, bo ja zawsze zarabiałam bardzo dobrze, momentami więcej niż mój mąż, i teraz jestem po części od niego zależna, co nie jest przyjemne. Chcę znów mieć święty spokój od głupiego gadania.
nie no umówili się w centrum handlowym ale poszło do Zary😂i to było w walentynki 😂a jak wyszli to on powiedział jej że on nic nie dostał na to ona poszła do kiosku i kupiła mu dezodorant do tej pory mam taką bekę, że szok 😂 ale oczywiście wspieram go cierpiał niesamowicie po rozstaniu ale potem się ogarnął niestety finał finałów nie ufa obcym kobietom i uważa je materialistki ☹️
no to ode mnie życzenia pierwsze świąteczne😜
żebyś zdrowa była i znalazła super pracę, która Cię zadowoli🎄🎁

No właśnie kto prosi na randkę do Zary 😂😂
Zawsze byłam tyłem osoby który za siebie wszędzie płacił i boli mnie obecnie ten stan rzeczy i to jest przyczyną łapania mego doła, bo ja zawsze zarabiałam bardzo dobrze, momentami więcej niż mój mąż, i teraz jestem po części od niego zależna, co nie jest przyjemne. Chcę znów mieć święty spokój od głupiego gadania.
A to niech Ci płaci za opiekę nad dzieckiem przynajmniej za 12 godzin żeby było sprawiedliwie😁😉

nie no umówili się w centrum handlowym ale poszło do Zary😂i to było w walentynki 😂a jak wyszli to on powiedział jej że on nic nie dostał na to ona poszła do kiosku i kupiła mu dezodorant do tej pory mam taką bekę, że szok 😂 ale oczywiście wspieram go cierpiał niesamowicie po rozstaniu ale potem się ogarnął niestety finał finałów nie ufa obcym kobietom i uważa je materialistki ☹️
no to ode mnie życzenia pierwsze świąteczne😜
żebyś zdrowa była i znalazła super pracę, która Cię zadowoli🎄🎁

Bardzo dziękuję ❤ mam nadzieje ze się życzenie spełni ❤

Ale padłam z tym dezodorantem. Ale miała tupet. Masakra laska znalazła sobie bankomat.

Oj tak.. Ja kilka razy klnełam że przejdę na mm, ale walczyłam o KP, bo bardzo mi siadło na głowę że muszę karmić. W szpitalu po porodzie tez był nacisk na KP, każde dokarmianie mm Nastki było okraszone przez położne komentarzem.
Mnie w szpitalu nikt nie naciskał, ale położna środowiskowa już tak. Ale w sumie to sama chciałam. Ale KPI ma też swoje plusy i to duże, najgorsze są pierwsze miesiące.
Ha ha, ale z drugiej strony ile już za nami. A do tego w macierzyństwie ciężko jest coś zaplanować i to już na samym wstępie 😁

reklama
Do góry