reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Gratulacje, całkiem w pytkę zdjęciaDzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy
Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
Musiałam włączyć bajki na Tv aby przez chwilę udało się zrobić jakieś zdjęcie.
Ewidentnie nie umiem robić dziecku sesji zdjęciowych
A jak Ty się kochana czujesz?
Przebieranie pieluchy to 10 minut uciekania i chichraniaOj moja też na plecach to z wielkim trudem jak już musimy przebrać pieluchę....a tak to od razu siup na brzuch
Mary2094
Fanka BB :)
A dziś dopisuje mi humor, chociaż po wczorajszej gastroskopii gardło trochę boli gorzej jak mi małż popsuje humor jak zaraz wróci z pracyGratulacje, całkiem w pytkę zdjęcia
A jak Ty się kochana czujesz?
Przebieranie pieluchy to 10 minut uciekania i chichrania
L
LipcowaLi
Gość
Legginsy z pepco , nasze identyczne czekają w szafieDzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy
Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Jeszcze swojego nie oddałaś do okna życia? Mnie cały czas kusiA dziś dopisuje mi humor, chociaż po wczorajszej gastroskopii gardło trochę boli gorzej jak mi małż popsuje humor jak zaraz wróci z pracy
Mam nadzieję, że wyniki gastroskopii są ok.
Kluczem do udanej sesji zdjęciowej w domowych warunkach jest pajacowanie przed dzieckiem z jednoczesnym wydawaniem onomatopeicznych dźwięków Dlatego najlepiej robić takie sesje kiedy nikogo nie ma w domu, okna są pozasłaniane przed wzrokiem sąsiadów, a judasz w drzwiach zaklejony, bo inaczej wstydDzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy
Poźniej pokazujesz najlepsze zdjęcia z sesji i udajesz, że dziecko współpracowało, bo przecież nie powiesz że musiałaś założyć na głowę rajtuzki malucha w szopy pracze, jedną ręką trzymać telefon a drugą robić helikopter nogawką tych rajtuzek i jeszcze mówić "PATRZ TU TU TU JAK SAMOLOCIK LECI BZIIIIIII".
...czy tylko ja tak mam?...
Właśnie kiedy pisałam powyższego posta moje dziecko z dumnym klapaniem rączkami o ziemię przeraczkowało za moimi plecami, powiedziało "pa" i poszło bawić się w kąciku z zabawkami w korytarzu a teraz słyszę jak wywala kosz na śmieci w łazience...musze lecieć! Pa!
Mary2094
Fanka BB :)
Niby tam zaczerwienione jest za 2 tygodnie mam wyniki wycinka do odbioru. Święta się zbliżają nie mam serca oddać go po nowym roku możeJeszcze swojego nie oddałaś do okna życia? Mnie cały czas kusi
Mam nadzieję, że wyniki gastroskopii są ok.
L
LipcowaLi
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Musisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźneMoja też leży, tylko i wyłącznie przy pajacowaniu, poniżej zaległe z 7 msca