reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Oczywiście chce was rozśmieszyć i oczywiście niczym mądrym 😃

Załączniki

• Screenshot_20211202-124254_Instagram.jpg
    Screenshot_20211202-124254_Instagram.jpg
    127,1 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Dzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy 😊
Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
Musiałam włączyć bajki na Tv aby przez chwilę udało się zrobić jakieś zdjęcie. 😂
Ewidentnie nie umiem robić dziecku sesji zdjęciowych 😂
Gratulacje, całkiem w pytkę zdjęcia 🤣🤣🤣
A jak Ty się kochana czujesz?

Oj moja też na plecach to z wielkim trudem jak już musimy przebrać pieluchę....a tak to od razu siup na brzuch:)
Przebieranie pieluchy to 10 minut uciekania i chichrania 🤦🤦🙈🤣

Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
Musiałam włączyć bajki na Tv aby przez chwilę udało się zrobić jakieś zdjęcie. 😂
Legginsy z pepco 👌😁, nasze identyczne czekają w szafie 👌😅

Kluczem do udanej sesji zdjęciowej w domowych warunkach jest pajacowanie przed dzieckiem z jednoczesnym wydawaniem onomatopeicznych dźwięków 😂 Dlatego najlepiej robić takie sesje kiedy nikogo nie ma w domu, okna są pozasłaniane przed wzrokiem sąsiadów, a judasz w drzwiach zaklejony, bo inaczej wstyd 😂

Poźniej pokazujesz najlepsze zdjęcia z sesji i udajesz, że dziecko współpracowało, bo przecież nie powiesz że musiałaś założyć na głowę rajtuzki malucha w szopy pracze, jedną ręką trzymać telefon a drugą robić helikopter nogawką tych rajtuzek i jeszcze mówić "PATRZ TU TU TU JAK SAMOLOCIK LECI BZIIIIIII".

...czy tylko ja tak mam?...

Właśnie kiedy pisałam powyższego posta moje dziecko z dumnym klapaniem rączkami o ziemię przeraczkowało za moimi plecami, powiedziało "pa" i poszło bawić się w kąciku z zabawkami w korytarzu 😂 a teraz słyszę jak wywala kosz na śmieci w łazience...musze lecieć! Pa! 😂

reklama
Do góry