reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Oczywiście chce was rozśmieszyć i oczywiście niczym mądrym 😃

Załączniki

• Screenshot_20211202-124254_Instagram.jpg
    Screenshot_20211202-124254_Instagram.jpg
    127,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Dzisiaj Anastazja skończyła 9 miesięcy 😊
Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
Musiałam włączyć bajki na Tv aby przez chwilę udało się zrobić jakieś zdjęcie. 😂
Ewidentnie nie umiem robić dziecku sesji zdjęciowych 😂
Gratulacje, całkiem w pytkę zdjęcia 🤣🤣🤣
A jak Ty się kochana czujesz?

Oj moja też na plecach to z wielkim trudem jak już musimy przebrać pieluchę....a tak to od razu siup na brzuch:)
Przebieranie pieluchy to 10 minut uciekania i chichrania 🤦🤦🙈🤣

Pierwszy raz chciałam tak jak wy zrobić ładną sesję i okazuje się że jest to mega ciężkie ponieważ, Nastka wszędzie uciekała.
Musiałam włączyć bajki na Tv aby przez chwilę udało się zrobić jakieś zdjęcie. 😂
Legginsy z pepco 👌😁, nasze identyczne czekają w szafie 👌😅

Kluczem do udanej sesji zdjęciowej w domowych warunkach jest pajacowanie przed dzieckiem z jednoczesnym wydawaniem onomatopeicznych dźwięków 😂 Dlatego najlepiej robić takie sesje kiedy nikogo nie ma w domu, okna są pozasłaniane przed wzrokiem sąsiadów, a judasz w drzwiach zaklejony, bo inaczej wstyd 😂

Poźniej pokazujesz najlepsze zdjęcia z sesji i udajesz, że dziecko współpracowało, bo przecież nie powiesz że musiałaś założyć na głowę rajtuzki malucha w szopy pracze, jedną ręką trzymać telefon a drugą robić helikopter nogawką tych rajtuzek i jeszcze mówić "PATRZ TU TU TU JAK SAMOLOCIK LECI BZIIIIIII".

...czy tylko ja tak mam?...

Właśnie kiedy pisałam powyższego posta moje dziecko z dumnym klapaniem rączkami o ziemię przeraczkowało za moimi plecami, powiedziało "pa" i poszło bawić się w kąciku z zabawkami w korytarzu 😂 a teraz słyszę jak wywala kosz na śmieci w łazience...musze lecieć! Pa! 😂

reklama
Do góry