L
LipcowaLi
Gość
Jak zwykle w bieguMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak zwykle w bieguMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne
Oj komentarz w punktMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne
No co Wy chcecie , tu dodatkowo motor się odpalil hahahaOj komentarz w punkt
nie mogę przestać się śmiać
Ale piekny komplecik ❤ zazdroszczę bo u nas nie ma szans na leżenie, jedynie podczas spaniaMoja też leży, tylko i wyłącznie przy pajacowaniu, poniżej zaległe z 7 msca
Weź rutinoscorbin jak niewyraźneMusisz jej nogi wiraminą C nasmarować, bo jakieś niewyraźne
A może ma RLS tak jak mój zespół niespokojnych nógNo co Wy chcecie , tu dodatkowo motor się odpalil hahaha
Od życia płodowego pewnieA może ma RLS tak jak mój zespół niespokojnych nóg
Myślę że jest to możliwe bo mój już w brzuchu był bardzo ruchliwy.. A co najlepsze to już wtedy nie lubił zdjęć i nie mam żadnego sensownego zdjęcia z usg..zawsze tak się ułożył że nie dało rady zrobić...i tak zastalo do dziś..w tej kwestii nie współpracuje ze mnąOd życia płodowego pewnie
Cudo, opis, cudo!Właśnie kiedy pisałam powyższego posta moje dziecko z dumnym klapaniem rączkami o ziemię przeraczkowało za moimi plecami, powiedziało "pa" i poszło bawić się w kąciku z zabawkami w korytarzu a teraz słyszę jak wywala kosz na śmieci w łazience...musze lecieć! Pa!
Moja zawsze była wypięta dupką i obnażała swoje doły że było widać płeć a twarz lubiła chowaćMyślę że jest to możliwe bo mój już w brzuchu był bardzo ruchliwy.. A co najlepsze to już wtedy nie lubił zdjęć i nie mam żadnego sensownego zdjęcia z usg..zawsze tak się ułożył że nie dało rady zrobić...i tak zastalo do dziś..w tej kwestii nie współpracuje ze mną