reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Od życia płodowego pewnie 😅😅😅
Myślę że jest to możliwe bo mój już w brzuchu był bardzo ruchliwy.. 😀A co najlepsze to już wtedy nie lubił zdjęć i nie mam żadnego sensownego zdjęcia z usg..zawsze tak się ułożył że nie dało rady zrobić...i tak zastalo do dziś..w tej kwestii nie współpracuje ze mną 🤣

Właśnie kiedy pisałam powyższego posta moje dziecko z dumnym klapaniem rączkami o ziemię przeraczkowało za moimi plecami, powiedziało "pa" i poszło bawić się w kąciku z zabawkami w korytarzu 😂 a teraz słyszę jak wywala kosz na śmieci w łazience...musze lecieć! Pa! 😂
🤣🤣🤣 Cudo, opis, cudo!

Ja mam odwrotnie, tylko tel w zasięgu wzroku , a już dziubek robi i czeka 😅

reklama
Myślę że jest to możliwe bo mój już w brzuchu był bardzo ruchliwy.. 😀A co najlepsze to już wtedy nie lubił zdjęć i nie mam żadnego sensownego zdjęcia z usg..zawsze tak się ułożył że nie dało rady zrobić...i tak zastalo do dziś..w tej kwestii nie współpracuje ze mną 🤣
Moja zawsze była wypięta dupką i obnażała swoje doły że było widać płeć 😂 a twarz lubiła chować

Do góry