karoo-kp
Mama Jagodzianki
U nas taka sama miłość między dziewczynami i często kończy się płaczemU nas masakra, dwójka chorych maluchów z energią +100 i marudzeniem +100 pod moją opieką, tez mnie dopadło więc energia - 100 i marudzenie +100
Do tego Bartek próbuje wstawać, wolałabym, zeby raczkował albo siadał ale kto tam słucha matki... Jak sie przewroci to starsza do niego podchodzi i pyta 'o, kto się gibnął?' i probuje go przytulić, oczywiście robi to za mocno a wtedy Bartek łapie ją za włosy i jej wyrywa, wiec konczy się placzem obojga
Ktoś wie czy takie początki dobrze wróżą miłość miedzy rodzeństwem?!
Może po szczepieniu, próbowałaś jej podać przeciwbóle? Może ją po prostu bolało. Czasami też po szczepieniu Bexsero dzieci tez oszczędzają nóżke, w którą było szczepienie. Tak czy siak trzymam kciuki, żeby to było jednorazowe.O dziewczyny co za noc....dramat...jeszcze po 21 pisałam , że lux wszytko a tutaj pobudka o 22:30 i do 4 nie spała....płacz non stop...i tak do po 7 pobudki non stop
a teraz niby zasnęła podczas jedzenia mleka a za 2 minuty płacz jak fiks!
Nie wiem o co chodzi...mam nadzieję, że to nie po szczepieniu coś się podziało....
Ja z borówkami robilam placuszki, ale wszyscy żarli... Ciasto z mleka, maślanki, wody gazowanej, jajka, mąki orkiszowej 1850 i trochę pszennej jasnej i odrobina sody, a na koniec wlałam spory chlust oleju, wsypałam borówki, wymieszałam i (poza pierwszą partią) smażyłam na suchej patelni. Myślę, że podobna baza byłaby ok i do mufinek.Dziewczyny, macie jakiś dobry przepis na muffinki dla takich maluchów? Mam Borówki i nie moge znaleźć w necie jakiegos sensownego przepisu.
Byłam dzisiaj u dentysty, bo mam sporo ubytków po ciąży, babka się załamała jak zobaczyła, jak mam zrobione, kanały niedoleczone, tylko jedną kanałówkę mam zrobioną dobrze pierwszy raz trafiłam na tak dobrego stomatologa, to babka właśnie idzie na operację cieśni (zrobiłam sobie pantomogram żeby pójść z bieżącym widokiem uzębienia)
No i znieczulona jestem tak, że nie mam możliwości ruszania ustami normalnie, a zęba czułam.