E
ecza
Gość
Powiem jedno...wqurwia mnie to ,że banda zakompleksionych chłopów decyduje za kobiety i lekarzy!Dokładnie, ta historia mnie przeraziła. Jak dobrze, że nie słyszałam takich rzeczy będąc w ciąży.... Niestety myślę, że takich dramatów będzie więcej
A tą Gondek to jakbym spotkała to bym chyba normalnie spluła...żeby kobieta takie rzeczy drugiej kobiecie robiła!!Tylko dzięki niej moje dziecko nie ma na imię tak jak ona!!
Nie wyobrażam sobie nosić w sobie dziecka chorego które wiadomo ,że po urodzeniu niebawem umrze...czuć jego ruchy i wiedzieć ,że chwila porodu może być chwilą śmierci tego maleństwa!
A pomoc dla dzieci niepełnosprawnych jest śmiechu warta!Każą rodzić a później martwcie się sami!
Wsparcie dla takich rodzin jest praktycznie zerowe...gdyby nie fundacje itp to aż serce się kraja co te rodziny mają robić.
Jeżeli kobieta i mężczyzna są świadomi , że dziecko będzie chore i decydują się na takie dziecko to wiedzą co ich czeka i są gotowi na takie życie !
A nie od górnie masz rodzić i już!
Niech jeden z drugim na parę dni zamieszka z taką rodziną...zobaczą co to za życie!
Chory kraj...chore ceny...