reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A dokąd na Pomorze się wybieracie? My tez ateiści, ale święta spędzamy, z tym, że bez otoczki religijnej, w domu jak jesteśmy sami to nawet opłatkiem się nie dzielimy, dzielimy u tesciów albo u mojej mamy tylko (szczerze nigdy nie lubiłam tej tradycji).
O u nas identyko 😄 Święta z choinką, prezentami i jedzonkiem ale bez opłatków oraz kolęd 😁 Zapuszczę nieraz jakiegoś Chopina czy Baha i to mi daje taki ciepły nastrój 🤣

O matko współczuję bólu. Mnie już dawno jajniki nie bolały, więc masakra.

A jeżeli chodzi o młodą, to stwierdzam że chyba się za bardzo w kuchni urabiam, a ona 3/4 tego nie je. Znow teraz bawi się w rzucanie psu jedzenia. Trochę banana zjadła i tak siedzimy sobie..
Martwi mnie młodej przybieranie, a raczej to że bardzo minimalnie przybiera. Wczoraj ważona ma 8,3kg.
Wagę ma spoko, grunt, że przybiera. Mój ostatnio 400 g na miesiąc to pediatra stwierdził, że trochę przymało ale ogólnie wagę ma 8700.

Tez nie lubię tej tradycji bo życzenia są sztuczne. I zazwyczaj brzmią "zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy- nawzajem" 😂
A ja kocham te tradycje, kolędy lecą od rana do wieczora i głęboko wierzę w Boga.
Do kościoła na msze czy pasterkę nie chodzę, chyba ,że mam taką potrzebę.

Fajnie ,że jesteśmy tak różne 😍✌❤

reklama
Do góry