reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jasiek też tej nocy spał z nami ale nawet nie wiem o której go wzięłam bo straciłam rachubę czasu.. Później go odlozyłam do dostawki ale rano i tak był już u nas 😃Mi ogólnie niewygodnie się z nim śpi. Mimo, że mamy spore łóżko to ja i tak się nie wyspie z nim. Nigdy nie zaśnie tak jak go położę tylko się przekręca w poprzek.. I wtedy albo przytula się głową albo trzyma na mnie nogi.. 🥴A jak to jest ciężka noc to ja wtedy leżę nieruchomo żeby go tylko nie obudzić i budzę się połamana 🤣
hahaahha no właśnie tak to u wszystkich wygląda
Mary czy mamy jakiś fajny mem na takie spanie z rodzicami????:D

Ja bym tez chętnie spędziła święta na wyjeździe ale niestety nikt w mojej rodzinie nie chciał się na to zdecydować a sama to nie chciałam wyjeżdżać 😅😉

Ooo u nas dokładnie tak samo o 6 na szczęście poległ a ja razem z nim i do 8 ej😁więc też się w miarę wyspalam

Ja tez lubie te tradycje i czuje że teraz nabiorą innego wymiaru żeby pokazać to mojemu dziecku i bardzo się na to cieszę, w Boga tez wierzę i chodzę do kościoła cały rok ale ludzie przychodzący do kościoła tylko w święta podnoszą mi ciśnienie bo nie cierpię tego ścisku i tłoku którego normalnie w ciągu roku nie ma🤭😉
To dalej, pakujemy się, bierzemy dzieciaki i jedziemy 😃 chłopy niech siedzą w domach na tych kanapach i się objadają.

najszybciej to kaszka na mleku z owocami, jak nie masz owoców to różdżka od helpa😜

ps a extra szybkie dajesz cycusia do ręki, wkłada sobie do buzi i masz śniadanie BLW🤣
Cycuś to takie intro zawsze 😃 tu potrzebne jest outro 😂
Kaszka była wczoraj, mam te różdzki smaku,przy śliwkowej Nastka się krzywiła 😂😂

to spam i to jeszcze beznadziejny i niebezpieczny bo reklamują badziew dobrze, że @karoo-kp nie widzi🤣
nie cierpię czegoś takiego
Jak ten wpis zobaczyłam to mnie krew zalała i już chciałam popłynąć ale powstrzymałam się. Nienawidzę polecania czegoś co jest do dupy, nie spełnia żadnych norm plus nienawidzę ignorancji rodziców w sprawie bezpieczeństwa przewozu dzieci. Byle upchnąć dziecko w najtańszy antymandat bo co się stanie. Ku przestrodze może wiele się stać - ostatnio było głośno o 3 letniej Martynce której doszywali lekarze głowę.
Jak ludzi stać na dobre auta, dobre telefony i inne dobra luksusowe, to niech i stać na bezpieczny przewóz dla dzieci.
Ja do swojego gruchota wartego 2500zł kupiłam fotelik za 1000zł, bo zależy mi na tym aby Nastce w razie kolizji włos z głowy nie spadł bo dużo jeździmy.
Koniec wywodu bo na ten temat to ja aż kipie zawsze.

A tu jest test tego badziewia, w wypadku następuje skrecienie odcinka szyjnego (nie polecam, boli w cholere, dochodziłam z kołnierzem 1,5msc)

Ostatnia edycja:
Jak ten wpis zobaczyłam to mnie krew zalała i już chciałam popłynąć ale powstrzymałam się. Nienawidzę polecania czegoś co jest do dupy, nie spełnia żadnych norm plus nienawidzę ignorancji rodziców w sprawie bezpieczeństwa przewozu dzieci. Byle uciąć dziecko w najtańszy antymandat bo co się stanie. Ku przestrodze może wiele się stać - ostatnio było głośno o 3 letniej Martynce której doszywali lekarze głowę.
Jak ludzi stać na dobre auta, dobre telefony i inne dobra luksusowe, to niech i stać na bezpieczny przewóz dla dzieci.
Ja do swojego gruchota wartego 2500zł kupiłam fotelik za 1000zł, bo zależy mi na tym aby Nastce w razie kolizji włos z głowy nie spadł bo dużo jeździmy.
Koniec wywodu bo na ten temat to ja aż kipie zawsze.

A tu jest test tego badziewia, w wypadku następuje skrecienie odcinka szyjnego (nie polecam, boli w cholere, dochodziłam z kołnierzem 1,5msc)
🤬🤬🤬 jak zobaczyłam nazwę to odrazu wiedziałam że to SPAM bo może ktoś się nabierze 🤬
ahh szkoda gadać znajoma mi o tym truła jak byłam w ciąży. M się tylko popukał i stwierdził, że powinna się leczyć😂😂😂 już wypadła z mojej listy znajomych, niestety miałam wrażenie, że to jak sekta jest normalnie piorą ludziom mózgi jak przy garnkach dla emerytów🤦‍♀️

hahaahha no właśnie tak to u wszystkich wygląda
Mary czy mamy jakiś fajny mem na takie spanie z rodzicami????:D
A bardzo proszę. Ja sypie memami jak z rękawa 😃

Załączniki

• spanie-z-dzieckiem-jest-jak-dzielenie-lozka-z-pijana-osmiornica-szukajaca-kluczykow-do-samocho...jpg
    spanie-z-dzieckiem-jest-jak-dzielenie-lozka-z-pijana-osmiornica-szukajaca-kluczykow-do-samocho...jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 63
  • 4022819.jpg
    4022819.jpg
    111,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry