to spam i to jeszcze beznadziejny i niebezpieczny bo reklamują badziew dobrze, że @karoo-kp nie widziChyba pomyłka i nie ta grupa
nie cierpię czegoś takiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to spam i to jeszcze beznadziejny i niebezpieczny bo reklamują badziew dobrze, że @karoo-kp nie widziChyba pomyłka i nie ta grupa
hahaahha no właśnie tak to u wszystkich wyglądaJasiek też tej nocy spał z nami ale nawet nie wiem o której go wzięłam bo straciłam rachubę czasu.. Później go odlozyłam do dostawki ale rano i tak był już u nas Mi ogólnie niewygodnie się z nim śpi. Mimo, że mamy spore łóżko to ja i tak się nie wyspie z nim. Nigdy nie zaśnie tak jak go położę tylko się przekręca w poprzek.. I wtedy albo przytula się głową albo trzyma na mnie nogi.. A jak to jest ciężka noc to ja wtedy leżę nieruchomo żeby go tylko nie obudzić i budzę się połamana
Nie ma co polecać czegoś co jest beznadziejne i tylko krzywdę dziecku większą może wyrządzić.Dobry jest ten pas smart Kid Belt, siostra miala na wakacjach i powiem wam ja tez sobie kupilam. Sprawdza sie
To dalej, pakujemy się, bierzemy dzieciaki i jedziemy chłopy niech siedzą w domach na tych kanapach i się objadają.Ja bym tez chętnie spędziła święta na wyjeździe ale niestety nikt w mojej rodzinie nie chciał się na to zdecydować a sama to nie chciałam wyjeżdżać
Ooo u nas dokładnie tak samo o 6 na szczęście poległ a ja razem z nim i do 8 ejwięc też się w miarę wyspalam
Ja tez lubie te tradycje i czuje że teraz nabiorą innego wymiaru żeby pokazać to mojemu dziecku i bardzo się na to cieszę, w Boga tez wierzę i chodzę do kościoła cały rok ale ludzie przychodzący do kościoła tylko w święta podnoszą mi ciśnienie bo nie cierpię tego ścisku i tłoku którego normalnie w ciągu roku nie ma
Cycuś to takie intro zawsze tu potrzebne jest outronajszybciej to kaszka na mleku z owocami, jak nie masz owoców to różdżka od helpa
ps a extra szybkie dajesz cycusia do ręki, wkłada sobie do buzi i masz śniadanie BLW
Jak ten wpis zobaczyłam to mnie krew zalała i już chciałam popłynąć ale powstrzymałam się. Nienawidzę polecania czegoś co jest do dupy, nie spełnia żadnych norm plus nienawidzę ignorancji rodziców w sprawie bezpieczeństwa przewozu dzieci. Byle upchnąć dziecko w najtańszy antymandat bo co się stanie. Ku przestrodze może wiele się stać - ostatnio było głośno o 3 letniej Martynce której doszywali lekarze głowę.to spam i to jeszcze beznadziejny i niebezpieczny bo reklamują badziew dobrze, że @karoo-kp nie widzi
nie cierpię czegoś takiego
to może jajecznica z bananem?Cycuś to takie intro zawsze tu potrzebne jest outro
Kaszka była wczoraj, mam te różdzki smaku,przy śliwkowej Nastka się krzywiła
jak zobaczyłam nazwę to odrazu wiedziałam że to SPAM bo może ktoś się nabierzeJak ten wpis zobaczyłam to mnie krew zalała i już chciałam popłynąć ale powstrzymałam się. Nienawidzę polecania czegoś co jest do dupy, nie spełnia żadnych norm plus nienawidzę ignorancji rodziców w sprawie bezpieczeństwa przewozu dzieci. Byle uciąć dziecko w najtańszy antymandat bo co się stanie. Ku przestrodze może wiele się stać - ostatnio było głośno o 3 letniej Martynce której doszywali lekarze głowę.
Jak ludzi stać na dobre auta, dobre telefony i inne dobra luksusowe, to niech i stać na bezpieczny przewóz dla dzieci.
Ja do swojego gruchota wartego 2500zł kupiłam fotelik za 1000zł, bo zależy mi na tym aby Nastce w razie kolizji włos z głowy nie spadł bo dużo jeździmy.
Koniec wywodu bo na ten temat to ja aż kipie zawsze.
A tu jest test tego badziewia, w wypadku następuje skrecienie odcinka szyjnego (nie polecam, boli w cholere, dochodziłam z kołnierzem 1,5msc)
A bardzo proszę. Ja sypie memami jak z rękawahahaahha no właśnie tak to u wszystkich wygląda
Mary czy mamy jakiś fajny mem na takie spanie z rodzicami????
Dziś były na śniadanie i wczoraj chyba dam jej chlebka z masłem i coś tam wymyślę albo kaszkę zrobię albo owsianke albo sama nie wiemto może jajecznica z bananem?
to wszystko zależy co robisz u mnie na parze to 5 min i gotowe