reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

No właśnie u mnie w domu rodzinnym też zawsze żywa choinka i to taka do sufitu😍 mi dopiero w zeszłym roku udało się męża namówić na żywą😃 ale właśnie to ogarnianie jej po świętach jest uciążliwe i nie wiem czy uda mi się go namówić w tym roku 😆ale ten zapach lasu..😍🤣
To u teściów zawsze żywa choinka jest 2 metrowa. My na mieszkaniu mamy sztuczną 180. Ale zawsze marzyła mi się żywa.

reklama
Zazdroszczę, ja już muffinki jajeczne upiekłam na śniadanie, a tatuś dopiero się obudził. Córka chyba dalej pójdzie się zdrzemnąć.
dobra jesteś 🤪 ja to serwuje rano Płatki i kaszki.

Ps skąd Ty siłę bierzesz mnie tak jajniki bolą 😰ponownie włożył mi gin nowa wkładkę mam nadzieję tym razem będzie bez wypadania 🤨

No właśnie u mnie w domu rodzinnym też zawsze żywa choinka i to taka do sufitu😍 mi dopiero w zeszłym roku udało się męża namówić na żywą😃 ale właśnie to ogarnianie jej po świętach jest uciążliwe i nie wiem czy uda mi się go namówić w tym roku 😆ale ten zapach lasu..😍🤣
U nas tylko żywa to jest coś co powiedziałam że musi być uwielbiam ten zapach 😍 kiedyś jak mieszkałam sama na 15 m2 to też miałam taka maluśką ale żywą 😂

U nas tylko żywa to jest coś co powiedziałam że musi być uwielbiam ten zapach 😍 kiedyś jak mieszkałam sama na 15 m2 to też miałam taka maluśką ale żywą 😂
My jak mieszkaliśmy w kawalerce to mieliśmy takiego gotowca którego tylko wyciągaliśmy z worka i taadam!! Choinka gotowa 🤣😆odrazu z bombkami i światełkami 😃no ale wtedy nie spędzaliśmy świąt w domu no i nie było miejsca na nic większego.. No ale ja już zapowiedziałam mężowi że choinka musi być albo żywa albo wogole 😆

realizuj marzenia nie ma co😜
my jeździmy do szkółki co roku i wybieranie to już tradycja pół dnia z głowy 🤪🙄 a teraz z małym będziemy to robić 🤗
Ja jak wybierałam w zeszłym roku choinkę to myślałam że mąż mnie tam zabije🤣nie mogłam się zdecydować😁 jest tyle tych gatunków drzewek.. A potem jeszcze żeby ładny kształt miała.. No masakra 🤣😃

U mnie o 1.40 było Mleczko po 2h mojego snu🥴 a potem zabrałam go na mate inaczej bym miała jazdę jak u Ciebie już nie raz to było wolę po kimać przy macie😬😂
więc wiem co czujesz współczuję ☕️ Ci Mąż zaserwuje🥰
Mąz przejąl dziewczyny i poszłam spać, potem mi dołożył Marcelinę bo spać chciała, dałam cyca i właśnie się obudziłam 😅

Mąz przejąl dziewczyny i poszłam spać, potem mi dołożył Marcelinę bo spać chciała, dałam cyca i właśnie się obudziłam 😅
łeee no to super 👍 mały właśnie poszedł spać z tatusiem a na mnie czeka 5 prasowań (dzisiaj to wolałbym być milionerką żeby ktoś to wszystko porobił😜)

dobra jesteś 🤪 ja to serwuje rano Płatki i kaszki.

Ps skąd Ty siłę bierzesz mnie tak jajniki bolą 😰ponownie włożył mi gin nowa wkładkę mam nadzieję tym razem będzie bez wypadania 🤨

O matko współczuję bólu. Mnie już dawno jajniki nie bolały, więc masakra.

A jeżeli chodzi o młodą, to stwierdzam że chyba się za bardzo w kuchni urabiam, a ona 3/4 tego nie je. Znow teraz bawi się w rzucanie psu jedzenia. Trochę banana zjadła i tak siedzimy sobie..
Martwi mnie młodej przybieranie, a raczej to że bardzo minimalnie przybiera. Wczoraj ważona ma 8,3kg.

reklama
My jak mieszkaliśmy w kawalerce to mieliśmy takiego gotowca którego tylko wyciągaliśmy z worka i taadam!! Choinka gotowa 🤣😆odrazu z bombkami i światełkami 😃no ale wtedy nie spędzaliśmy świąt w domu no i nie było miejsca na nic większego.. No ale ja już zapowiedziałam mężowi że choinka musi być albo żywa albo wogole 😆
A to co dom to obyczaj.
My rzadko jesteśmy na święta w domu. Mamy zaprzyjaźniony pensjonat w Dusznikach Zdroju i tam świętowaliśmy rok w roku ,a ostatnie 3 lata przed Melanią - Egipt Marsa Alam ( jak ja kocham klimat Afryki !)
Choinkę zawsze ubieramy w Mikołajki 6 grudnia, sztuczna, wielka, by do świąt postała.
W sumie 22 święta już razem więc takie cudowania z tym wyjazdem.
W tym roku będziemy na Pomorzu, dawno nie widziałam w Polsce świąt bez śniegu, bo w Zieleńcu zawsze był 😄
Więc tak nietypowo my.
(ale my ateiści więc kościół i Pasterka nam odpada)

Lubię Święta 🥰

Do góry