Ja się urodziłam w Słupsku i przez 5 lat tam mieszkaliśmy. Ja bardzo lubię słupski park, po remoncie jest pięknieMieszkamy blisko Słupska, jakby któraś była w okolicach to dajcie znać wcześniej, zrobię jakies niedobre ciacho
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Siostra mojego męża mieszka w Słupsku, jak będziemy w odwiedzinach to się odezwe
No proszę, nawet nie wiedziałam, że któraś ma jakieś słupskie konotacjeJa się urodziłam w Słupsku i przez 5 lat tam mieszkaliśmy. Ja bardzo lubię słupski park, po remoncie jest pięknie
Kupiłam Emilce te długie chrupki kukurydziane i dzisiaj mąż dał jej pierwszy raz... i za chwilę musiał zabierać bo cały by sobie do buzi wpakowała odgryzała po kawałku i nie połykała tylko pakowała w policzki a taką miała frajdę z chrupania że aż rączkę wyciągała do chrupka i piszczała jak jej zabieraliśmy tak się ubawiliśmy przy tym bałam się że się przykleją do podniebienia i będzie miała znowu odruch wymiotny, ale o dziwo nic takiego nie było.
My będziemy mieć w tym roku żywą choinkę wysoką na ponad 2 metry, bo to pierwsze święta w nowym domu i taka nam się zmieści, ale jeszcze ani pół bańki nie mam ani łańcucha, bo wcześniej u rodziców mieszkaliśmy.
My będziemy mieć w tym roku żywą choinkę wysoką na ponad 2 metry, bo to pierwsze święta w nowym domu i taka nam się zmieści, ale jeszcze ani pół bańki nie mam ani łańcucha, bo wcześniej u rodziców mieszkaliśmy.
Figola3
Fanka BB :)
sądzę, że żadnego dziecka nie trzeba zachęcać to jest naturalny rozwój dziecka. ja jestem przeciwko tym wszystkim elektronicznym zabawkom, oczywiście starsze dzieci miały jakieś z urodzin albo od Mikołaja i na pewno do Domi też jakieś się przyplączą ale sama nie kupujęKurcze mojej to do raczkowania wcale zachęcać nie trzeba
Zasuwa aż miło 🌪
Figola3
o to super u nas zmiana sypialni przeszła bez problemuHaaaa.... dzięki, że pytasz. Nocka super !!! Dwie pobudki tylko na cycusia także jestem baaardzo zadowolona!
No i z tym odkładaniem jej do łóżeczka też idzie dobrze póki co.
Figola3
no i to różnie może się trafić moja wstaje o 6, a po zmianie czasu wstała o 7...czyli o 8 starego czasu hhahahahah co nigdy jej się nie zdarzyło, żeby wstała ok 8.A jak to będzie z tą zmianą czasu to nie wiem....bo jak teraz chodzi spać około 19 ze względu na jedną drzemkę w ciągu dnia to jutro przed 18 mam ją położyć?
To jak mi w poniedziałek wstanie po 5 to widok 5 na telefonie aby wstawać nie brzmi optymistycznie
Więc dziewczynom którym dziecko wstaje około 5 wskaże 4....masakra!!!
Patii26
Chyba pomyłka i nie ta grupaDobry jest ten pas smart Kid Belt, siostra miala na wakacjach i powiem wam ja tez sobie kupilam. Sprawdza sie
Niedługo mama
Ja bym tez chętnie spędziła święta na wyjeździe ale niestety nikt w mojej rodzinie nie chciał się na to zdecydować a sama to nie chciałam wyjeżdżaćA to co dom to obyczaj.
My rzadko jesteśmy na święta w domu. Mamy zaprzyjaźniony pensjonat w Dusznikach Zdroju i tam świętowaliśmy rok w roku ,a ostatnie 3 lata przed Melanią - Egipt Marsa Alam ( jak ja kocham klimat Afryki !)
Choinkę zawsze ubieramy w Mikołajki 6 grudnia, sztuczna, wielka, by do świąt postała.
W sumie 22 święta już razem więc takie cudowania z tym wyjazdem.
W tym roku będziemy na Pomorzu, dawno nie widziałam w Polsce świąt bez śniegu, bo w Zieleńcu zawsze był
Więc tak nietypowo my.
(ale my ateiści więc kościół i Pasterka nam odpada)
Lubię Święta
Ooo u nas dokładnie tak samo o 6 na szczęście poległ a ja razem z nim i do 8 ejwięc też się w miarę wyspalamKochana, my tak samo Na szczęście przed 6 znów poszliśmy spać na prawie 2 godz jeszcze więc w miarę.....
Ja tez lubie te tradycje i czuje że teraz nabiorą innego wymiaru żeby pokazać to mojemu dziecku i bardzo się na to cieszę, w Boga tez wierzę i chodzę do kościoła cały rok ale ludzie przychodzący do kościoła tylko w święta podnoszą mi ciśnienie bo nie cierpię tego ścisku i tłoku którego normalnie w ciągu roku nie maA ja kocham te tradycje, kolędy lecą od rana do wieczora i głęboko wierzę w Boga.
Do kościoła na msze czy pasterkę nie chodzę, chyba ,że mam taką potrzebę.
Fajnie ,że jesteśmy tak różne ✌❤
reklama
najszybciej to kaszka na mleku z owocami, jak nie masz owoców to różdżka od helpaHelp, co polecacie na szybkie śniadanie BLW dla malucha? Jutro mamy wyjazd a pomysłów brak.
ps a extra szybkie dajesz cycusia do ręki, wkłada sobie do buzi i masz śniadanie BLW