reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A dokąd na Pomorze się wybieracie? My tez ateiści, ale święta spędzamy, z tym, że bez otoczki religijnej, w domu jak jesteśmy sami to nawet opłatkiem się nie dzielimy, dzielimy u tesciów albo u mojej mamy tylko (szczerze nigdy nie lubiłam tej tradycji).
O u nas identyko 😄 Święta z choinką, prezentami i jedzonkiem ale bez opłatków oraz kolęd 😁 Zapuszczę nieraz jakiegoś Chopina czy Baha i to mi daje taki ciepły nastrój 🤣

O matko współczuję bólu. Mnie już dawno jajniki nie bolały, więc masakra.

A jeżeli chodzi o młodą, to stwierdzam że chyba się za bardzo w kuchni urabiam, a ona 3/4 tego nie je. Znow teraz bawi się w rzucanie psu jedzenia. Trochę banana zjadła i tak siedzimy sobie..
Martwi mnie młodej przybieranie, a raczej to że bardzo minimalnie przybiera. Wczoraj ważona ma 8,3kg.
Wagę ma spoko, grunt, że przybiera. Mój ostatnio 400 g na miesiąc to pediatra stwierdził, że trochę przymało ale ogólnie wagę ma 8700.

Tez nie lubię tej tradycji bo życzenia są sztuczne. I zazwyczaj brzmią "zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy- nawzajem" 😂
A ja kocham te tradycje, kolędy lecą od rana do wieczora i głęboko wierzę w Boga.
Do kościoła na msze czy pasterkę nie chodzę, chyba ,że mam taką potrzebę.

Fajnie ,że jesteśmy tak różne 😍✌❤

reklama
Do góry