pogratulować mój dopiero poszedł na Mleczko z Morfeuszem . Tez od 5 nie spał może się chłopaki dogadali ja niestety jakoś nie mogę usunąć w dzień ale Mąż zaczął wcześniej pracę to wcześniej może we 3 skimniemyTo my lepsi, bo młody wstał o 5 a od 6:30 do 8 drzemkę zaliczył pierwszą a ja z nim na szczęście
reklama
Patii26
Fanka BB :)
No to my od 6 do teraz tylko drzemka 15 minut także superTo my lepsi, bo młody wstał o 5 a od 6:30 do 8 drzemkę zaliczył pierwszą a ja z nim na szczęście
Mary2094
Jaki Aniołeczek ❤ moja spała 5 minut w aucie od rana więc liczę że może jeszcze przyśnie chwile podczas karmienia. No chyba że zaraz babcia nam wbije do pokoju to będzie po wszystkimUff, zasnela 10:15, ale tak marudziła i płakał, że nie umiała zasnąć a była padnięta Ale jak już zasnela na rękach to jak ją odłożyłam to ani drgnęła
Zobacz załącznik 1328026
MamM
Ale fajnie. Mój brat wyemigrował z Torunia do Radomia. Mieszka tam już 8lat. Lubię to miastoMy jesteśmy z Radomia.
Mama_Mii2021
u nas taki postęp
Juhuuuu, brawo
MamM
Pamiętam ten Twój wpis, właśnie wtedy poczytałam o tym wirusie, też się go bardzo boję.jak urodziłam to nam polecali żeby podać małemu leki na rsv ale kogo na to stać podalam Wam to jest ok 50 tyś i tak co sezon.
koszmar to jest wirus którego boję się najbardziej chociaż już coraz nowo bo mój maluszek już nie jest taki maluszek ale wiadomo na zimne dmuchać trzeba
Mama_Mii2021
[MBQUOTE=post,21720664] ja tak robię
Lipaaa
U mnie dziś pobudka o 2.30, mąż się przebudził, bo nasze dziecko wstało sobie i trzymało się za wezglowie i tancowalo, wydajac przy tym radosne okrzyki
Skubana nie zaczepiała nas tylko sobie wstała
I tak przez 40 minut fikala w łóżku.
Jak się nauczy chodzić i obudzi się w nocy to może pójdzie sobie do zabawek albo gdzieś...
Skubana nie zaczepiała nas tylko sobie wstała
I tak przez 40 minut fikala w łóżku.
Jak się nauczy chodzić i obudzi się w nocy to może pójdzie sobie do zabawek albo gdzieś...
reklama
Mama_Mii2021
[MBQUOTE=post,21769994]
Jakie loczki śliczne
Jakie loczki śliczne