reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Haha dobre 😂😂😂tak my też czasem idziemy na żywioł 😂wtedy stwierdzam , że już głupieje i muszę wyjść do ludzi 😂😂😂😉
To ja też na żywioł 😂
Dorzucę do playlisty " Na Wojtusia z popielnika" i " Wniosły dzieci z sadu"
Reszta to improwizacja. Idzie mi niełatwo, bo raczej małomówna jestem 😆
Przy dziecku się rozkręcam 😁

Oooo tej drugiej to wogole nie znam aż sobie pusciłam z ciekawości 😅fajna można śpiewać 😉
Też pierwszy raz słyszę tej drugiej...
To ja też na żywioł 😂
Dorzucę do playlisty " Na Wojtusia z popielnika" i " Wniosły dzieci z sadu"
Reszta to improwizacja. Idzie mi niełatwo, bo raczej małomówna jestem 😆
Przy dziecku się rozkręcam 😁
Ja gaduła jestem więc gadanie pierduł przychodzi mi łatwo...ale czasami jak słyszę co mi to za zwrotka wyszła z improwizacji to się sama z siebie śmieje 😂 ....żeby później nie było jak pójdzie do przedszkola , że będzie się kłócić , że "słonie piją mleko" bo mama tak śpiewała😂...więc czas się podszkolić z piosenek matka :)

Oooo fajną piosenkę mi przypomniałaś😃
Ja śpiewam " jadą jadą misie" albo " "cztery słonie zielone słonie" " małe pieski dwa"😅
Jadą jadą misie to zuooo 🤣🤣🤷‍♀️🤦‍♀️
Szczerze nie cierpię tej piosenki.

O uwielbiam Sylwie Grzeszczak 😃wogole to chętnie poszłabym sobie na jakiś koncert ale musiałabym dziecko zaopatrzyć w jakieś słuchawki albo czymś uszy zatkać, macie może coś do polecenia?

Myślałam, żeby kupić, ale ja koncertów nie lubię i unikam głośnych miejsc sama.

Jadą jadą misie to zuooo 🤣🤣🤷‍♀️🤦‍♀️
Szczerze nie cierpię tej piosenki.

Myślałam, żeby kupić, ale ja koncertów nie lubię i unikam głośnych miejsc sama.
Ja ostatnio śpiewając dziecku "jesteśmy jagodki" uświadomiłam sobie ze tam trochę o kanibalizmie mowa bo : " a kiedy dzień nadchodzi idziemy na jagody" 😂😂

reklama
Do góry