Patii26
Fanka BB :)
Moja znów wieczorem cudowała przed spaniem, ehh... Tak jak pisałam, o 18:30 zasnela i spała tylko do 19:20, przy cycku nerwy, robiła to samo czyki 3 sekundy cycek, odrywała głowę, po chwili znów szeroko buzia i do cycka po 3 sekundach odrywa się... Więc wstałam z nią no i bawiłyśmy się na kokonie, tatuś z nią pochodził, ja w tym czasie posiedziałam troszkę i poszłam się wykąpać i przed 21 wzięłam ją na cycka. Ehe... To był dramat. Powtórka z rozrywki czyli co 3 sekundy odrywanie się od piersi, wyginanie się w łuk, mówię skoro nie chce pić to idziemy spać, więc wzięłam ją na ręce, pieluszką zakryłam bok głowy i policzek ( tak lubi zasypiać, być opatulona) i zaczęłam śpiewać i bujać, ale ona obie ręce, razem z tą pieluszka do buzi ( ewidentnie głodna była), usiadłam z nią by ją nakarmić to głowę odwracała w drugą stronę i tak sztywno robiła ciało, że nie umiałam nią operować Już nie miałam siły i nerwów, masakra... Więc na nowo z nią chodziłam ake to samo, ręce w buzi. Znów usiadłam mż nią i dałam do drugi cycek i zaczęła pić i się nie odrywała, popiła porządnie i zasnela przy cycku. Ponosiłam chwilę i położyłam na łóżko przy czym się obudziła, dałam cycka i śpi ( jest przed 22), ale wtulona we mnie, także dzisiaj nici z wieczoru dla siebie