Co za .....uje Ale myślę kochana, że dzięki rehabilitacji maleńka szybko dojdzie do siebie, ważne że jest już zdiagnozowana. Trzymam mocno kciuki za was dziewczynyI widzisz, zrobili Ci cesarkę pomimo, że dziecko było w kanale rodnym.. A mi mówili, że za późno.. Widzieli jak się męczę, wiedzieli, że mogę nie urodzić. To woleli wypychać mi ją a teraz miesiąc po porodzie okazuje się, że są tego poważne skutki. Podczas porodu został zerwany mięsień szyjny MOS u małej i teraz czeka nas roczna rehabilitacja. A zerwany mięsień MOS ( mostkowo-obojczykowo-sutkowy) ma wiele powikłań...
reklama
Co za .....uje Ale myślę kochana, że dzięki rehabilitacji maleńka szybko dojdzie do siebie, ważne że jest już zdiagnozowana. Trzymam mocno kciuki za was dziewczynyI widzisz, zrobili Ci cesarkę pomimo, że dziecko było w kanale rodnym.. A mi mówili, że za późno.. Widzieli jak się męczę, wiedzieli, że mogę nie urodzić. To woleli wypychać mi ją a teraz miesiąc po porodzie okazuje się, że są tego poważne skutki. Podczas porodu został zerwany mięsień szyjny MOS u małej i teraz czeka nas roczna rehabilitacja. A zerwany mięsień MOS ( mostkowo-obojczykowo-sutkowy) ma wiele powikłań...
Patii26
Fanka BB :)
Tez mam taką nadzieję dziękuję Teraz nie ma co myśleć przez co to się stało tylko skupić się na leczeniu i rehabilitacjiCo za .....uje Ale myślę kochana, że dzięki rehabilitacji maleńka szybko dojdzie do siebie, ważne że jest już zdiagnozowana. Trzymam mocno kciuki za was dziewczyny
Patii26
Kupiłam to mydełko galasowe ( w Kauflandzie było), wyprałam dzisiejsze ubranka z kupki i kuźwa wszystko się sprało ręcznie Nawet plamy niedoprane z kupki zeszły ręcznie, a myślałam, że te plamy z wypranych ubranek nie zejdą tak łatwo, a tu wszystko zeszło całkowicie Aż miałam ochotę wszystkie ubranka z plam wyprać
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Zupełnie serio. A ja się czuję normalnie, mięsień mmie tylko trochę boli tam gdzie było szczepienieco Ty mówisz na serio z tymi szczepieniami?
a jak się czujesz po?
Patii26
Dziewczyny te które karmią piersią, czy Wasze dzieci też mają takie dni/wieczory, że ciągle potrzebują piersi i ciągle szukają a gdy już tą pierś dostaną to chwilę pojedzą i potem wypluwają, znów szukają i tak w kółko i przy tym się strasznie denerwują?
Moja Nelka wczoraj tak miała ( wcześniej też się zdarzało), była już zmęczona i śpiąca ale co chwilę jak się ją nosiło na rękach to szukała pomimo, że jadła chwilę temu. Dawaliśmy jej smoczek to łapczywie go chwytała i ciumkala ale po chwili wyokiwala i znów tak szukała, że aż wyginala się do tyłu w literkę C. I tak co chwilę. Zasypiała z smoczkiem na kilka minut po czym nagle jej się przypomniało i nerwy. Musiałam ją co jakiś czas przystawiać do cycka, by się na chwilę uspokoiła, ale potem znów denerwowanie przy cycku. W końcu po 3 h zasnęła i w nocy już było ok.
Moja Nelka wczoraj tak miała ( wcześniej też się zdarzało), była już zmęczona i śpiąca ale co chwilę jak się ją nosiło na rękach to szukała pomimo, że jadła chwilę temu. Dawaliśmy jej smoczek to łapczywie go chwytała i ciumkala ale po chwili wyokiwala i znów tak szukała, że aż wyginala się do tyłu w literkę C. I tak co chwilę. Zasypiała z smoczkiem na kilka minut po czym nagle jej się przypomniało i nerwy. Musiałam ją co jakiś czas przystawiać do cycka, by się na chwilę uspokoiła, ale potem znów denerwowanie przy cycku. W końcu po 3 h zasnęła i w nocy już było ok.
Mary2094
Dziewczyny te które karmią piersią, czy Wasze dzieci też mają takie dni/wieczory, że ciągle potrzebują piersi i ciągle szukają a gdy już tą pierś dostaną to chwilę pojedzą i potem wypluwają, znów szukają i tak w kółko i przy tym się strasznie denerwują?
U nas jest tak cały czas, są momenty ze pięknie pije z piersi, a są momenty ze pręży się właśnie w literę C i ryk niemożliwy przy tym jest. Teraz moja mloda ma okres ze wgl by nie spala. I to nawet zaczyna mieć miejsce w nocy.
Lipaaa
Kiedy u nas bywało podobnie trzymałam mała przy cycku, w ogóle nie piła tylko zasypiała z otwarta buzka a sutek musiał być w pobliżu. Czekałam aż zapadnie w głębszy sen i odkładałam do kołyski.Dziewczyny te które karmią piersią, czy Wasze dzieci też mają takie dni/wieczory, że ciągle potrzebują piersi i ciągle szukają a gdy już tą pierś dostaną to chwilę pojedzą i potem wypluwają, znów szukają i tak w kółko i przy tym się strasznie denerwują?
Rei
Zaciekawiona BB
Co prawda nie karmie piersią, a odciagnietym mlekiem, ale moja ma to samo od kilku dni. Potem jeszcze jej się ulewa i nie schodziłyby z rąk, chyba kolejny skok rozwojowy ma 6 i pół tygodniaDziewczyny te które karmią piersią, czy Wasze dzieci też mają takie dni/wieczory, że ciągle potrzebują piersi i ciągle szukają a gdy już tą pierś dostaną to chwilę pojedzą i potem wypluwają, znów szukają i tak w kółko i przy tym się strasznie denerwują?
reklama
Mary2094
Co prawda nie karmie piersią, a odciagnietym mlekiem, ale moja ma to samo od kilku dni. Potem jeszcze jej się ulewa i nie schodziłyby z rąk, chyba kolejny skok rozwojowy ma 6 i pół tygodnia
U nas za dwa dni koniec 7 tygodnia tak więc chyba to skok