reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Spróbuj elektryczym, mniej się namęczysz i daj malutkiej wisieć na cycku ile wlezie, nawet jesli będzie tylko trochę ciumkać. Nic tak nie wplywa na laktację jak własne dziecko. Poza tym słód jęczmienny i karmi. Teoretycznie wygazowane, ja piłam zimne z cytryną, bo dla mnie za słodkie jest.Dziewczyny właśnie szykujemy się do wyjścia. Nareszcie będziemy w domu. Dzisiaj rano malutka była ważona i spadła z wagą do 2490gram. Mówili że może nas zostawią jeszcze dopóki waga przekroczy 2500 gram ale te 10 gram tak naprawdę nie robi różnicy i wypuszczają nas dzisiaj.
Wiecie co trochę mam problem z rozkręceniem laktacji, próbowałam laktatorem ręcznym ale to nic nie dało. Mam próbować jeszcze elektrycznym. Co o tym myślicie? Pomoże mi to coś? Może jeszcze jakieś herbatki czy coś. Pomóżcie
Z herbatkami ziołowymi bardzo uważaj, te z zawartością kopru mogą bardzo negatywnie wpływać na brzuszek dziecka. Znacznie lepszy słód, fe.mal.tiker masz choćby w rossmanie (a przynajmniej był), a sam słód jęczmienny po prostu taniej można kupić. No i ogólnie dużo pij, musi być z czego produkować mleczko.U mnie dostępne są takie herbatki różne na laktacje. Mąż mi coś kupił, ale podobno też są takie tabletki ziołowe rozkręcające laktacje, zapytam lekarza przy wypisie
Trzymaj się mocno!! Dobrze, że wychodzicie, w domku z mniejszym stresem będzie Wam łatwiej. Dasz radę!!
Mama_Mii2021
Fanka BB :)
No słyszałam też o tym ale w sumie lekarz polecił mi takie herbatkiSpróbuj elektryczym, mniej się namęczysz i daj malutkiej wisieć na cycku ile wlezie, nawet jesli będzie tylko trochę ciumkać. Nic tak nie wplywa na laktację jak własne dziecko. Poza tym słód jęczmienny i karmi. Teoretycznie wygazowane, ja piłam zimne z cytryną, bo dla mnie za słodkie jest.
Z herbatkami ziołowymi bardzo uważaj, te z zawartością kopru mogą bardzo negatywnie wpływać na brzuszek dziecka. Znacznie lepszy słód, fe.mal.tiker masz choćby w rossmanie (a przynajmniej był), a sam słód jęczmienny po prostu taniej można kupić. No i ogólnie dużo pij, musi być z czego produkować mleczko.
Trzymaj się mocno!! Dobrze, że wychodzicie, w domku z mniejszym stresem będzie Wam łatwiej. Dasz radę!!
Patii26
Ojaaa, super Powodzenia kochana, dużo siłyDziewczyny wypadł balonik rozwarcie na 3 palce to prawie 6 cm i wypadł czop. Skurcze mam tak co 10-15 minut . Czekamy do rana, że może samo się zadzieje jak nie oksytocynacoś czuję, że jutro poznam moją księżniczkę
Mama_Mii2021
Ooooo jejkuuuuu, czekamy. Trzymam kciuki razem z Mią. Daj znać jak coś będziesz wiedziała więcejDziewczyny wypadł balonik rozwarcie na 3 palce to prawie 6 cm i wypadł czop. Skurcze mam tak co 10-15 minut . Czekamy do rana, że może samo się zadzieje jak nie oksytocynacoś czuję, że jutro poznam moją księżniczkę
karoo-kp
Mama Jagodzianki
No to pięknie zadziałał! Super, czekamy!!Dziewczyny wypadł balonik rozwarcie na 3 palce to prawie 6 cm i wypadł czop. Skurcze mam tak co 10-15 minut . Czekamy do rana, że może samo się zadzieje jak nie oksytocynacoś czuję, że jutro poznam moją księżniczkę
Trzymamy kciukiDziewczyny wypadł balonik rozwarcie na 3 palce to prawie 6 cm i wypadł czop. Skurcze mam tak co 10-15 minut . Czekamy do rana, że może samo się zadzieje jak nie oksytocynacoś czuję, że jutro poznam moją księżniczkę
reklama
agrafka07