reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja dzisiaj byłam na wizycie mała tak się kręciła że ktg zwariowało 😜ale skurczy brak. Rozwarcie na dwa palce wiec narazie spokój. Mała wazy 3300 niecałe i ze względu na cukrzyce w piątek za tydzień jedziemy do szpitala🙂będziemy wywoływać to będzie wtedy 39+4 wiec już wiem kiedy się spotkamy 😍 a powiedzcie mi czy te wywoływanie gorzej boli jest jakaś różnica?
Powiem Ci w poniedziałek lub po poniedziałku bo coś czuję że sama nie wyjdzie 😃 miałam ktg przed chwilą to skurczów żadnych sensownych 😃

reklama
Pępek to tez przy porodem miałam wklęsły a teraz taki płaski brrrr ja to nie cierpię dotykać pępka, różne rzeczy mogę sobie robić ale pępek mam nie dotykalski 😂😂😂🙈
Miałam kiedys laparoskopie to najgorsze dla mnie z tego wszystkiego było czyszczenie pępka patyczkiem od uszu i zdejmowanie szwow😂😂😂fakt ze nie było źle i szybko się przyzwyczaijam ale na samą myśl słabo mi się robilo🙈

Mary 2094 ja też czuję, że w ten weekend nic się u mnie nie wydarzy🥴

Wszystko znowu minęło, ale godzinę temu wróciło. Zadzwoniłam po połóżną i już jest ze mną. Zobaczymy co dalej. Mówi żeby jeszcze nie jechać do szpitala. Jesteśmy w kontakcie z moją Panią doktor. Rozwarcie mam na 2 palce
Tak czy inaczej trzymaj się kochana, ile kobiety muszą znieść🙄 Dobrze, że masz opiekę i trzymacie rękę na pulsie

Powiem Ci w poniedziałek lub po poniedziałku bo coś czuję że sama nie wyjdzie 😃 miałam ktg przed chwilą to skurczów żadnych sensownych 😃
No ja w nocy byłam w szpitalu bo różowy śluz miałam a potem zobaczyłam krople krwi i pojechałam. I zrobili mi ktg ale zero skurczy . Małej się w brzuchu podoba🙂 wiec czekamy do piątku 🙂w niedziele kazali przyjechac na ktg wiec zobaczymy czy będzie jej się spieszyć

reklama
No ja w nocy byłam w szpitalu bo różowy śluz miałam a potem zobaczyłam krople krwi i pojechałam. I zrobili mi ktg ale zero skurczy . Małej się w brzuchu podoba🙂 wiec czekamy do piątku 🙂w niedziele kazali przyjechac na ktg wiec zobaczymy czy będzie jej się spieszyć

U mnie też przecież ok 2 tyg temu coś poplamiłam, chyba trochę odeszło czopa i na tym koniec był 🙈 trochę rozwarcia i cicho sza 😃

Do góry