reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Jak tam dziewczyny się czujecie ? 🙂
Mnie od wczoraj swędzi skóra tak ogólnie, jak smaruje to lepiej, byle do czwartku będzie 37plus 0.
W środę ma wizytę to zrobi mi próby watrobowe, kurde myślałam że obejdzie się bez świądu w tej ciąży, W tam tej ciąży dłonie i stopy i była cholestaza, dobrze że to końcówka, ostatnie próby wątrobowe miesiąc temu i wyniki bardzo niskie. Miłej niedzieli dziewczyny🤗

Jak tam dziewczyny się czujecie ? 🙂
Ja się czuje dobrze. Na razie nic się nie zapowiada, aczkolwiek mała mocno uciska mi na krocze i pęcherz, bo sikam co chwilę 🙉 jestem ciekawa czy wytrwam do wizyty 11.03 😅 W przyszłym tyg czekają mnie badania krwi i moczu, a za tydzień w pondz diabetolog i muszę jej powiedzieć, że codziennie mam cukier w normie i ani razu nie był powyżej normy odkąd mi dały nowy glukometr 😋 Czyli cukrzycy ciążowej ni ma 💃🙏

Mary2094 jak Ty się miewasz?
Mam do Ciebie głupie może pytanie.
Na izbie przyjęć można być z mężem? I nie wiem czy taskać tę swoją torbę czy poczekać najpierw czy mnie zostawią🤔 ot moje dylematy🙄

Mnie od wczoraj swędzi skóra tak ogólnie, jak smaruje to lepiej, byle do czwartku będzie 37plus 0.
W środę ma wizytę to zrobi mi próby watrobowe, kurde myślałam że obejdzie się bez świądu w tej ciąży, W tam tej ciąży dłonie i stopy i była cholestaza, dobrze że to końcówka, ostatnie próby wątrobowe miesiąc temu i wyniki bardzo niskie. Miłej niedzieli dziewczyny🤗
Olejki np. z migdałów też nie pomagają?
Ja miałam kilka dobrych lat temu dermatoze wokółustną, taki ala trądzik i oczywiście co? Widzę, że mam znowu wykwit😳🙄 mam nadzieję, że po porodzie minie a jak nie to znowu leczenie, tylko chodź tu teraz po lekarzach🙄🙄

Ja się czuje dobrze. Na razie nic się nie zapowiada, aczkolwiek mała mocno uciska mi na krocze i pęcherz, bo sikam co chwilę 🙉 jestem ciekawa czy wytrwam do wizyty 11.03 😅 W przyszłym tyg czekają mnie badania krwi i moczu, a za tydzień w pondz diabetolog i muszę jej powiedzieć, że codziennie mam cukier w normie i ani razu nie był powyżej normy odkąd mi dały nowy glukometr 😋 Czyli cukrzycy ciążowej ni ma 💃🙏
Twoja cukrzyca ciążowa to dla mnie hit😆😉smarujesz się juz teraz tą maścią z Ziaji?

Mary2094 jak Ty się miewasz?
Mam do Ciebie głupie może pytanie.
Na izbie przyjęć można być z mężem? I nie wiem czy taskać tę swoją torbę czy poczekać najpierw czy mnie zostawią🤔 ot moje dylematy🙄

Olejki np. z migdałów też nie pomagają?
Ja miałam kilka dobrych lat temu dermatoze wokółustną, taki ala trądzik i oczywiście co? Widzę, że mam znowu wykwit😳🙄 mam nadzieję, że po porodzie minie a jak nie to znowu leczenie, tylko chodź tu teraz po lekarzach🙄🙄
Nie próbowałam olejku z, migdałów,spróbuję, w ciąży poprzedniej też świąd i cholestaza, tyle że wcześniej, teraz dziś 36plus 3. Smaruje się różnymi kremami dla baby bo są delikatne noi zrobię próby wątrobowe najpóźniej w środę,albo nawet jutro jak będzie swędziała skóra dalej.
Ja w ogóle alergiczna jestem, naczynka popękały mi na dekoldzie w tej ciazy😬także po ciąży czeka mnie laser na zamykanie naczynek.

reklama
Do góry