reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja dzisiaj byłam na wizycie mała tak się kręciła że ktg zwariowało 😜ale skurczy brak. Rozwarcie na dwa palce wiec narazie spokój. Mała wazy 3300 niecałe i ze względu na cukrzyce w piątek za tydzień jedziemy do szpitala🙂będziemy wywoływać to będzie wtedy 39+4 wiec już wiem kiedy się spotkamy 😍 a powiedzcie mi czy te wywoływanie gorzej boli jest jakaś różnica?
Powiem Ci w poniedziałek lub po poniedziałku bo coś czuję że sama nie wyjdzie 😃 miałam ktg przed chwilą to skurczów żadnych sensownych 😃

reklama
Pępek to tez przy porodem miałam wklęsły a teraz taki płaski brrrr ja to nie cierpię dotykać pępka, różne rzeczy mogę sobie robić ale pępek mam nie dotykalski 😂😂😂🙈
Miałam kiedys laparoskopie to najgorsze dla mnie z tego wszystkiego było czyszczenie pępka patyczkiem od uszu i zdejmowanie szwow😂😂😂fakt ze nie było źle i szybko się przyzwyczaijam ale na samą myśl słabo mi się robilo🙈

Mary 2094 ja też czuję, że w ten weekend nic się u mnie nie wydarzy🥴

Wszystko znowu minęło, ale godzinę temu wróciło. Zadzwoniłam po połóżną i już jest ze mną. Zobaczymy co dalej. Mówi żeby jeszcze nie jechać do szpitala. Jesteśmy w kontakcie z moją Panią doktor. Rozwarcie mam na 2 palce
Tak czy inaczej trzymaj się kochana, ile kobiety muszą znieść🙄 Dobrze, że masz opiekę i trzymacie rękę na pulsie

Powiem Ci w poniedziałek lub po poniedziałku bo coś czuję że sama nie wyjdzie 😃 miałam ktg przed chwilą to skurczów żadnych sensownych 😃
No ja w nocy byłam w szpitalu bo różowy śluz miałam a potem zobaczyłam krople krwi i pojechałam. I zrobili mi ktg ale zero skurczy . Małej się w brzuchu podoba🙂 wiec czekamy do piątku 🙂w niedziele kazali przyjechac na ktg wiec zobaczymy czy będzie jej się spieszyć

reklama
No ja w nocy byłam w szpitalu bo różowy śluz miałam a potem zobaczyłam krople krwi i pojechałam. I zrobili mi ktg ale zero skurczy . Małej się w brzuchu podoba🙂 wiec czekamy do piątku 🙂w niedziele kazali przyjechac na ktg wiec zobaczymy czy będzie jej się spieszyć

U mnie też przecież ok 2 tyg temu coś poplamiłam, chyba trochę odeszło czopa i na tym koniec był 🙈 trochę rozwarcia i cicho sza 😃

Do góry