reklama
Będzie dobrze, najważniejsze, że jesteście pod stała opieką. Oczywiście życzę aby Mała jeszcze poczekała ale jakby nawet to myślę, że już sobie spokojnie poradziDziękuję dziewczyny za te miłe słowa, jednak w kupię raźniej jak to mówią od wczoraj rana jestem na Patologii ciąży (przenieśli mnie z porodówki) stwierdzili ze opanowali sytuację i jak dotrwam jeszcze tydzień i kilka dni to mogę rodzić na spokojnie. Trochę brzuszek pobolewa jak na okres ale twierdzą że to nic takiego skoro nie ma zywej krwi. Mała jest bardzo aktywna, mało śpi więcej buszuje ale to może od tego że ja jestem poddenerwowana
Mary2094
Fanka BB :)
Mi dziewczyny chyba zaczyna czop odchodzić. Jakiś gęstszy śluz w brązowym kolorze poleciał, chyba na raty zaczyna coś się dziać. Czlowiek nie wie jak to wygląda czy to to bo z szwów mi leci ale to wiadomo bez żadnego śluzu, a tu takie coś gęstsze
Patii26
No ja mam wizytę 25.02 więc też zobaczę co mi powie. Czy szyjka się skraca powoli czy wysoko jeszcze. Bo tydzień temu była wysoko, no ale mała napierała dość mocno na szyjkę więc nic nie wiadomo.Nie, mój też pod piersiami W piątek mam wizytę u ginekologa, to może coś powie na temat spodziewanego terminu.
Poladd1234
Czop wygląda jak takie gęste gluty zielono białe brązowe i zmieszane z krwią mi 3 dni przed porodem wyleciał więc kto wie jak u Ciebie będzieMi dziewczyny chyba zaczyna czop odchodzić. Jakiś gęstszy śluz w brązowym kolorze poleciał, chyba na raty zaczyna coś się dziać. Czlowiek nie wie jak to wygląda czy to to bo z szwów mi leci ale to wiadomo bez żadnego śluzu, a tu takie coś gęstsze
Patii26
Kochana, Ty ma szwy po tym zabiegu, to jak Ty masz rodzic naturalnie, jak one Ci popękają i ból będzie jeszcze mocniejszy ?Mi dziewczyny chyba zaczyna czop odchodzić. Jakiś gęstszy śluz w brązowym kolorze poleciał, chyba na raty zaczyna coś się dziać. Czlowiek nie wie jak to wygląda czy to to bo z szwów mi leci ale to wiadomo bez żadnego śluzu, a tu takie coś gęstsze
No to dobrze, niech zaczyna się dziać samo, trzymam kciuki
Patii26
Ja się boję, że ja tego czopu w nocy nie zauważę, bo chodze sikać co 1h ale idę na ślepo, z jednym okien otwartym i nie oświecam światła, więc nic nie widzę co tam leciCzop wygląda jak takie gęste gluty zielono białe brązowe i zmieszane z krwią mi 3 dni przed porodem wyleciał więc kto wie jak u Ciebie będzie
McPearl
on właściwie do samego porodu może nie odejść. Nie pamiętam by przy moich mi odszedł wcześniejJa się boję, że ja tego czopu w nocy nie zauważę, bo chodze sikać co 1h ale idę na ślepo, z jednym okien otwartym i nie oświecam światła, więc nic nie widzę co tam leci
Mary2094
Kochana, Ty ma szwy po tym zabiegu, to jak Ty masz rodzic naturalnie, jak one Ci popękają i ból będzie jeszcze mocniejszy ?
No to dobrze, niech zaczyna się dziać samo, trzymam kciuki
Lekarz juz powiedział że w razie co pewnie będą nacinać mnie i ponownie szyć. Cały czas z rozwalonym kroczem będę chodzić mi właśnie taki sluz poleciał ni to trochę brązu, ni to krew ni to zielone, i już takie coś gęstszego.
reklama
M
Monini92
Gość
O widzisz, ja też mam wizytę 25.02, najpierw ktg, a później wizyta. Na poprzedniej wizycie szyjkę miałam lekarz to nazwał: elastyczną, przepuszcza palec, ładnie się przygotowuje do porodu Mały baaardzo napiera w dół, czuję go w pachwinach po prostu wszędzie tam na dole Zobaczę co teraz powie.No ja mam wizytę 25.02 więc też zobaczę co mi powie. Czy szyjka się skraca powoli czy wysoko jeszcze. Bo tydzień temu była wysoko, no ale mała napierała dość mocno na szyjkę więc nic nie wiadomo.