reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Wczoraj mialam skonczony 37.
Odpoczywamy sobie i dochodzimu do siebie. Ja jestem mega niewyspana, bo jeszcze to moje cisnienie mi skacze, w nocy polozna mi co chwile mierzyla, takze wcale nie spalam praktycznie
Gratulacje💗💗💗💗💗💗💗💗💗dobrze ze wszystko dobrze, mozna się przerazić jak. Tak trafia się do szpitala i coś niepokojącego się dzieje, Jezu jak boję się właśnie żeby się nie okręciła pępowina, moja taka ruchliwa w tym brzuchu😱😱😱

reklama
Maść właśnie kupiona po spacerku w aptece i już posmarowane, wzięłam też mokry papier toaletowy jest delikatniejszy nie będę podrażniać.
Oczywiście nie ma to jak wsparcie rodziny dzwoniła teściowa więc jej powiedziałam oczywiście stwierdziła że źle się odżywiam i tyle 🤨 i masz Ci babo wsparcie🥵
Oooo tesciowe to są zajebiste na nie zawsze można liczyć, doskonale Cię rozumiem 😉ja też swojej wspomniałam kiedyś to moja na to " a zobaczysz jakie po porodzie Ci wyjdą "
Nie ma to jak wsparcie😂😂ale damy radę 💪😉

Czesc dziewczyny- to ja Was zaskocze 😊
Ja wczoraj mialam cc i mam juz synka przy sobie 😃
Otoz rano obudzilam sie z krwawieniem i bolem podbrzusza, pojechalam do szpiitala, tam szereg badan i kilka ktg. Lekarzowi sie zapisy nie podobaly, tetno maluchowi uciekalo no i sie pozniej okazalo, ze byl owiniety pepowina wokol szyjki i raczki. Ale na szczescie wszystko dobrze, dostal 10 pkt. Dzis mi go dopiero przywiezli, bo przez to owiniecie musieli go obserwowac.
Gratulacje! Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło 😁 A jak się czujesz po cc? Mnie ona czeka w przyszłym tygodniu i już się za żyłam stresować.

U mnie też łożysko na przedniej ścianie, małego w dzień trochę czuje ale najwięcej tak jak Ty wieczorem, pytałam lekarza o liczenie ruchów, czy mam to robić powiedział, że nie, bo każde dziecko ma inną aktywność inne pory snu itp i nie liczę bo jak mam się stresować, że się mniej rusza niż u kogo innego to wolę poprostu obserwowac te wieczorne czy są codziennie.
Mi mimo wszystko kazała liczyć 3 razy dziennie po głównych posiłkach i właśnie to mnie stresuje bo np. po obiedzie kopnie ze dwa razy i tyle.

Otoz rano obudzilam sie z krwawieniem i bolem podbrzusza, pojechalam do szpiitala, tam szereg badan i kilka ktg. Lekarzowi sie zapisy nie podobaly, tetno maluchowi uciekalo no i sie pozniej okazalo, ze byl owiniety pepowina wokol szyjki i raczki. Ale na szczescie wszystko dobrze, dostal 10 pkt. Dzis mi go dopiero przywiezli, bo przez to owiniecie musieli go obserwowac.
O matko jak dobrze że miałaś te krwawienie to przynajmniej pojechałaś do lekarza . Jak dobrze że wszystko dobrze się ułożyło 🙂gratulacje 🙂

reklama
A ile waży i mierzy? Gratulacje! Otworzyłaś listę:) życzę zdrowia i szybkiego powrotu do sił.

Do góry