Nadja_n
Fanka BB :)
Ja z powodu pierwszego ciężkiego porodu i też z 2 lata problem ze współżyciem po porodzie, dlatego cc między innymi.Ja mam hemoroidy od pierwszej ciąży, wylazły mi trzy, normalnie to maleńkie guzki, ale teraz są znacznie większe. Czasami pękają przy zaparciach, ale nie bolą. Przez zaparcia właśnie chętnie jem codziennie coś z erytrolem, bo mogę się wypróżnić normalnie, a bez wspomagania to jakbym kamień rodziła. Normalna rzecz, powiesz lekarzowi, coś doradzi
Ciśnienie, większa waga, ucisk malucha w dół - wszystko robi
I jak to zakład przegrałam! @Mary2094 miała być pierwsza!
A serio, gratulacje, doczytałam już, spory chlopak, super, że dobrze się czujesz, odpoczywaj, bo bardzo zasłużyłaś ❤❤
O kurczę! Ta pogoda dla zmotoryzowanych jest straszna! Dobrze, że nic się nie stało!!
Taa, teściowe potrafią. Moja generalnie jest ok, ale ostatnio mi dopieprzyła, że po pierwszym porodzie strasznie się roztkliwiałam nad sobą. A ja byłam tak potwornie głęboko nacięta, że przez 2 lata nie mogłam współżyć, bo płakałam z bólu
Ja do mojej zadzwonilam, stwierdziła, że odezwie się za kilka dni i to by było na tyle ponad dwa tygodnie temu
Ale spoko, będzie kilka razy po porodzie, a już u mnie była z Dobrusią, super babka.
Matko ja jeszcze 5tyg do terminu cc a już ledwo dycham
Jednak różnica jak ma się 20pare lat a 40
Jakbym miała pracować to bym ducha wyzionąła.