No właśnie, a gdyby było coś nie tak, to dzieciaczek nie miałby raczej ochoty objadać się tak tymi wodami. Tak sobie myślę i tej myśli się trzymamPewnie łapczywe sq. Przed chwilą zjadłam kilka chrupek i czkawka taka zaraz że ho ho
reklama
Mi lekarz powiedział, że jeśli mała ma czkawki to bardzo dobry znak Także git malinaA tak się zastanawiam-myślicie, że jak czujemy, że nasze maluszki mają czkawkę, to można brać to za wyznacznik, że jest im dobrze, są dotlenione jak należy i w ogóle jest git malina? Dzisiaj mój synek ma senny dzień, ale za to dwa razy już go czkało.
Mary2094
Fanka BB :)
Moja przyjaciółka się śmieje ze jej młoda w brzuchu miała straszne czkawki i do teraz jej to zostało a ma już 6 latMi lekarz powiedział, że jeśli mała ma czkawki to bardzo dobry znak Także git malina
Czkawka jest jak najbardziej dobrym objawem, maluszek ćwiczy. Ale jednocześnie to odruch, nie świadome ruszanie się, więc nie traktować tego jak ruchy w kontekście ich liczenia. To mi powiedziała lekarka na ostatniej wizycie.
A jak czujecie te czkawki? Moja chyba nigdy nie miała... My nie robimy pokoju dla dziecka, będzie spała z nami w sypialni i tu mam dodatkową komodę na jej rzeczy a resztę gdzieś się po domu upchnie. Jak podrośnie to dopiero jej umeblujemy jakiś pokój i już. Nasz szpital otworzył się wczoraj na porody rodzinne bardzo jestem szczęśliwa z tego powodu, mój partner na początku nie bardzo chciał brać w tym udział, dopiero jak mu koledzy powiedzieli że było to ich największe przeżycie to się przekonał we wtorek mam usg i już się nie mogę doczekać bo może wreszcie mała odsłoni buzię i będę miała ładne zdjęcie 3d a to już 33 tydzień będzie i do tej pory zawsze, za każdym razem rękami się zasłaniała :/
No właśnie mam też taki sam problem. Nogi golę ledwo co... ostatnio ich golenie zajęło mi chyba z 15 min Muszę robić to jedną ręką. Przez ten brzuch nie dosięgam. A wyższą strefę ogarniam z lusterkiem Nie jest to nawet skomplikowane, tylko zastanawiam się... czy golić się tam do cc? Zalecenia są takie, żeby nie golić się 7 dni przed cc. No, ale jakoś tak głupio pójść nieogolona. Sama już nie wiem..Mam takie pytanie jak U was z depilacja i przygotowaniem do porodu. Polecacie jakieś metody? Mi już strasznie ciężko maszynka
Ja czuję czkawkę jak takie rytmiczne drżenie, jakby maluch cały się wstrząsał raz po raz, nawet co sekundęA jak czujecie te czkawki? Moja chyba nigdy nie miała... My nie robimy pokoju dla dziecka, będzie spała z nami w sypialni i tu mam dodatkową komodę na jej rzeczy a resztę gdzieś się po domu upchnie. Jak podrośnie to dopiero jej umeblujemy jakiś pokój i już. Nasz szpital otworzył się wczoraj na porody rodzinne bardzo jestem szczęśliwa z tego powodu, mój partner na początku nie bardzo chciał brać w tym udział, dopiero jak mu koledzy powiedzieli że było to ich największe przeżycie to się przekonał we wtorek mam usg i już się nie mogę doczekać bo może wreszcie mała odsłoni buzię i będę miała ładne zdjęcie 3d a to już 33 tydzień będzie i do tej pory zawsze, za każdym razem rękami się zasłaniała :/
reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Jak w szpitalu będą potrzebować żebyś była wydepilowana to zrobią to w 5 sekund nie ma co się martwić tym, że nie daje się radyNo właśnie mam też taki sam problem. Nogi golę ledwo co... ostatnio ich golenie zajęło mi chyba z 15 min Muszę robić to jedną ręką. Przez ten brzuch nie dosięgam. A wyższą strefę ogarniam z lusterkiem Nie jest to nawet skomplikowane, tylko zastanawiam się... czy golić się tam do cc? Zalecenia są takie, żeby nie golić się 7 dni przed cc. No, ale jakoś tak głupio pójść nieogolona. Sama już nie wiem..