reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Zazdroszczę tych zdjęć, no cóż...
Mój ewidentnie unika fotek, charakterny już w brzuchu😁
Zobaczymy co w wynikach z badań, oby żelazo mi się poprawiło bo jeszcze będę musiała włączyć jakby co🙄 Ja też za mało piję, taaa... Nic nie da się ukryć😉
Ja piję i pije i ciągle jest na granicy tych wód. Moja z zdjeciami to tak samo, nie chce dać się nigdy sfotografować. Mam jedyne zdjęcie 3d z 30 tygodnia gdzie widać tylko z profilu tylko część twarzy tak więc spoko 😂

Mam też termin jak ty miałaś przy pierwszej na 4.03 i przeczucie że się pojawi na walentynki..
Ja mam termin na 5. 03 i też mam dziwne wrażenie o 14stym ale to niedziela, a mój ojciec zawsze marudzi, że tylko nie dziecko z niedzieli [emoji23][emoji23][emoji23] no ja się rodziłam w niedzielę i córa też.

Moja ma 3d i 4d. Tu mam przykład
IMG_20201120_081124.jpeg

Ja mam termin na 5. 03 i też mam dziwne wrażenie o 14stym ale to niedziela, a mój ojciec zawsze marudzi, że tylko nie dziecko z niedzieli [emoji23][emoji23][emoji23] no ja się rodziłam w niedzielę i córa też.

Moja ma 3d i 4d. Tu mam przykład Zobacz załącznik 1229301
Ja teraz już się mobilizuje leżeniem żeby miało to miejsce za 3 tygodnie, nie wcześniej. Ale czemu nie z niedzieli ?? 😃😃
O to u mojej ta ręka na zdjęciach zazwyczaj zakrywa twarz 😂

Ja teraz już się mobilizuje leżeniem żeby miało to miejsce za 3 tygodnie, nie wcześniej. Ale czemu nie z niedzieli ?? 😃😃
O to u mojej ta ręka na zdjęciach zazwyczaj zakrywa twarz 😂
U mnie mówią, że niedzielne dzieci są leniwe😆ale ja jestem z niedzieli i uważam, że to brednie haha😂😂nie mam nic przeciwko żeby mój synuś urodził się właśnie w niedzielę 😍

Dokładnie dla mnie też dzień bez znaczenia ale co poradzisz na ludzkie zabobony😃 chociaż właściwie we wtorek bym chciała bo mój lekarz wtedy jest w szpitalu 😉
Ja bym chciała w poniedziałek, bo moja lekarka wtedy jest zawsze na dyżurze 🤣🤣
A tymczasem ostatnio doszliśmy do tego, że poza młodszą córką wszyscy urodziliśmy się we czwartek 🤷‍♀️

reklama
Do góry