Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Ja na każdym USG mam robione zdjęcia 3D. Świetna pamiątka. Mam nawet taki album, w który później włożę te zdjęciaTak, ja mam kilka zdj twarzyczki malutkiej w 3D Cudowna pamiątka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na każdym USG mam robione zdjęcia 3D. Świetna pamiątka. Mam nawet taki album, w który później włożę te zdjęciaTak, ja mam kilka zdj twarzyczki malutkiej w 3D Cudowna pamiątka
Ja piję i pije i ciągle jest na granicy tych wód. Moja z zdjeciami to tak samo, nie chce dać się nigdy sfotografować. Mam jedyne zdjęcie 3d z 30 tygodnia gdzie widać tylko z profilu tylko część twarzy tak więc spokoZazdroszczę tych zdjęć, no cóż...
Mój ewidentnie unika fotek, charakterny już w brzuchu
Zobaczymy co w wynikach z badań, oby żelazo mi się poprawiło bo jeszcze będę musiała włączyć jakby co Ja też za mało piję, taaa... Nic nie da się ukryć
Ja mam termin na 5. 03 i też mam dziwne wrażenie o 14stym ale to niedziela, a mój ojciec zawsze marudzi, że tylko nie dziecko z niedzieli [emoji23][emoji23][emoji23] no ja się rodziłam w niedzielę i córa też.Mam też termin jak ty miałaś przy pierwszej na 4.03 i przeczucie że się pojawi na walentynki..
Ja teraz już się mobilizuje leżeniem żeby miało to miejsce za 3 tygodnie, nie wcześniej. Ale czemu nie z niedzieli ??Ja mam termin na 5. 03 i też mam dziwne wrażenie o 14stym ale to niedziela, a mój ojciec zawsze marudzi, że tylko nie dziecko z niedzieli [emoji23][emoji23][emoji23] no ja się rodziłam w niedzielę i córa też.
Moja ma 3d i 4d. Tu mam przykład Zobacz załącznik 1229301
U mnie mówią, że niedzielne dzieci są leniweale ja jestem z niedzieli i uważam, że to brednie hahanie mam nic przeciwko żeby mój synuś urodził się właśnie w niedzielęJa teraz już się mobilizuje leżeniem żeby miało to miejsce za 3 tygodnie, nie wcześniej. Ale czemu nie z niedzieli ??
O to u mojej ta ręka na zdjęciach zazwyczaj zakrywa twarz
Mi to obojętne w jaki dzień tygodnia, byle by pomyślnie wszystko się skończyłoU mnie mówią, że niedzielne dzieci są leniweale ja jestem z niedzieli i uważam, że to brednie hahanie mam nic przeciwko żeby mój synuś urodził się właśnie w niedzielę
Dokładnie dla mnie też dzień bez znaczenia ale co poradzisz na ludzkie zabobony chociaż właściwie we wtorek bym chciała bo mój lekarz wtedy jest w szpitaluMi to obojętne w jaki dzień tygodnia, byle by pomyślnie wszystko się skończyło
Ja bym chciała w poniedziałek, bo moja lekarka wtedy jest zawsze na dyżurzeDokładnie dla mnie też dzień bez znaczenia ale co poradzisz na ludzkie zabobony chociaż właściwie we wtorek bym chciała bo mój lekarz wtedy jest w szpitalu