reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Miała pretensje, ze ona tego polipa wcześniej nie widziała i skąd ona może wiedzieć co mi odpadło i ze do szpitala trzeba jechać. Pyta się o choroby dodatkowe, mówię ze cholestaza a ta : i w szpitalu pani nie leży ?? Powiedziała ze łożysko się może odklejać i odpada? I ze szyjka na 2 cm z kawałkiem a jak byłam 14 grudnia u swojej to mówiła ze ponad 3... zadzwoniłam z płaczem do swojej na urlopie i jak usłyszała o łożysku odklejajacym to się obśmiała. Pytam się tej lekarki tez czy polipa widzi, powiedziała ze ona nic nie widzi tylko nadzerke wiec pewnie skubany musiał odpaść i stad ta nadzerka bo jej nie było
Biedna i tyle stresu się najadlas... :(

Dziewczynki Wesołych Świąt 🌲🌲🌲😘😘😘

Załączniki

• kartka-boze-narodzenie-2017.png
    kartka-boze-narodzenie-2017.png
    92,9 KB · Wyświetleń: 36
Dziewczyny czy to jest dobry moment żeby zamówić wózek? I zamówić już mebelki ? Mam już wszystko wybrane tylko zamówić. A w mojej sytuacji tzn że moge urodzić w każdej chwili to chyba idealny czas. Co myślicie ? Co już macie przygotowane dla swoich bobasków?

Dziewczyny czy to jest dobry moment żeby zamówić wózek? I zamówić już mebelki ? Mam już wszystko wybrane tylko zamówić. A w mojej sytuacji tzn że moge urodzić w każdej chwili to chyba idealny czas. Co myślicie ? Co już macie przygotowane dla swoich bobasków?
Ja juz mam prawie wszystko kupione właśnie na taki wypadek. Pozostaje mi po nowym roku torbę pakować do szpitala i mąż będzie zwijał choinkę i ustawiał łóżeczko, niech w razie w stoi. Więc powoli lepiej zacząć bo tego do zakupu jest masa rzeczy. Ja jeszcze muszę nabyć monitor oddechu.

Nie wygrasz z hormonami, ja kłucia mam od jelit i zaparc, ciągnięcia, wczoraj też brzuch się napinał🙄nospa i magnez.
Ból pleców też już powoli się zaczyna🙈
Idzie się wściec, spanie też kiepsko, ciężko się ułożyć🙉
Ja normalnie super przemiana materii, a teraz co 2 dni to jest już ok😬🙄
Tak samo, przed ciążą to codziennie wszystko super, bez wzdęcia itd, a teraz masakra, jakby korek ktoś mi włożył. Inne Dziewczyny w ciąży jedzą wszystko co możliwe, piją też różne rzeczy i super wypróżnienia. Mi nawet Lactuloza średnio pomaga, jakby korek się robił. Jeszcze w środę idę do ginekologa to zapytam się co z tym fantem zrobić bo mąż też się mój za głowę łapie ze przy tym co jem to juz powinnam dawno biegunki dostać. Może gdzieś wina w czymś jest. Już sama nie wiem.

Ja mam już nawet łóżeczko baby hug skręcone i sobie stoi.
Co ma się wydarzyć to się i tak wydarzy, nie wierzę w te zabobony. A jeśli u ciebie jest możliwość wcześniejszego porodu to tym bardziej bym wolała być gotowa wcześniej niż się w szpitalu stresować że nic nie mam a dziecko już jest :)

reklama
Moim zdaniem jest to zdecydowanie dobry moment. Nie ma co czekać. Maluch może pojawić się w każdym momencie 😁

Do góry