reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Biedna i tyle stresu się najadlas...Miała pretensje, ze ona tego polipa wcześniej nie widziała i skąd ona może wiedzieć co mi odpadło i ze do szpitala trzeba jechać. Pyta się o choroby dodatkowe, mówię ze cholestaza a ta : i w szpitalu pani nie leży ?? Powiedziała ze łożysko się może odklejać i odpada? I ze szyjka na 2 cm z kawałkiem a jak byłam 14 grudnia u swojej to mówiła ze ponad 3... zadzwoniłam z płaczem do swojej na urlopie i jak usłyszała o łożysku odklejajacym to się obśmiała. Pytam się tej lekarki tez czy polipa widzi, powiedziała ze ona nic nie widzi tylko nadzerke wiec pewnie skubany musiał odpaść i stad ta nadzerka bo jej nie było
Niedługo mama
Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oby nasze dzieciaczki były grzeczne i nie robiły nam żadnych psikusów
Mary2094
Spóźnione ale szczere kochane moje :
Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
jaśniejących pierwszą gwiazdką.
Niech z nut świątecznych zapachów
powstanie najpiękniejsza kolęda
i czarem swej melodii spełni Wasze marzenia
Życzy Martyna :-)
Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
jaśniejących pierwszą gwiazdką.
Niech z nut świątecznych zapachów
powstanie najpiękniejsza kolęda
i czarem swej melodii spełni Wasze marzenia
Życzy Martyna :-)
Mama_Mii2021
Dziewczyny czy to jest dobry moment żeby zamówić wózek? I zamówić już mebelki ? Mam już wszystko wybrane tylko zamówić. A w mojej sytuacji tzn że moge urodzić w każdej chwili to chyba idealny czas. Co myślicie ? Co już macie przygotowane dla swoich bobasków?
Mary2094
Ja juz mam prawie wszystko kupione właśnie na taki wypadek. Pozostaje mi po nowym roku torbę pakować do szpitala i mąż będzie zwijał choinkę i ustawiał łóżeczko, niech w razie w stoi. Więc powoli lepiej zacząć bo tego do zakupu jest masa rzeczy. Ja jeszcze muszę nabyć monitor oddechu.Dziewczyny czy to jest dobry moment żeby zamówić wózek? I zamówić już mebelki ? Mam już wszystko wybrane tylko zamówić. A w mojej sytuacji tzn że moge urodzić w każdej chwili to chyba idealny czas. Co myślicie ? Co już macie przygotowane dla swoich bobasków?
Mary2094
Tak samo, przed ciążą to codziennie wszystko super, bez wzdęcia itd, a teraz masakra, jakby korek ktoś mi włożył. Inne Dziewczyny w ciąży jedzą wszystko co możliwe, piją też różne rzeczy i super wypróżnienia. Mi nawet Lactuloza średnio pomaga, jakby korek się robił. Jeszcze w środę idę do ginekologa to zapytam się co z tym fantem zrobić bo mąż też się mój za głowę łapie ze przy tym co jem to juz powinnam dawno biegunki dostać. Może gdzieś wina w czymś jest. Już sama nie wiem.Nie wygrasz z hormonami, ja kłucia mam od jelit i zaparc, ciągnięcia, wczoraj też brzuch się napinałnospa i magnez.
Ból pleców też już powoli się zaczyna
Idzie się wściec, spanie też kiepsko, ciężko się ułożyć
Ja normalnie super przemiana materii, a teraz co 2 dni to jest już ok
PałkaZapałka
Ja mam już nawet łóżeczko baby hug skręcone i sobie stoi.Dziewczyny czy to jest dobry moment żeby zamówić wózek? I zamówić już mebelki ? Mam już wszystko wybrane tylko zamówić. A w mojej sytuacji tzn że moge urodzić w każdej chwili to chyba idealny czas. Co myślicie ? Co już macie przygotowane dla swoich bobasków?
Co ma się wydarzyć to się i tak wydarzy, nie wierzę w te zabobony. A jeśli u ciebie jest możliwość wcześniejszego porodu to tym bardziej bym wolała być gotowa wcześniej niż się w szpitalu stresować że nic nie mam a dziecko już jest
reklama
Moim zdaniem jest to zdecydowanie dobry moment. Nie ma co czekać. Maluch może pojawić się w każdym momencieDziewczyny czy to jest dobry moment żeby zamówić wózek? I zamówić już mebelki ? Mam już wszystko wybrane tylko zamówić. A w mojej sytuacji tzn że moge urodzić w każdej chwili to chyba idealny czas. Co myślicie ? Co już macie przygotowane dla swoich bobasków?