Ja dostałam prezent na mikołaja w postaci wózka i fotelika miało przyjść po nowym roku, a przyszło po tygodniu podstawową pościel dla malucha już też mam, łóżeczko, ciuszki na pierwsze tygodnie Od stycznia zacznę kupować kosmetyki, a teraz po niedzieli będę kompletować torbę do szpitala.
reklama
Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Ja na chwile obecną mam Chicco BabyHug i Chicco Next2Me. Kilka ubranek. Pościel do łóżeczka. Bibsy mam i to tyle.
Nadja_n
Kurcze to tylko ja nic nie mam,
Wózek to można po porodzie zamówić 3 dni i jest ale fotelik
Meble meblik chce i czeka się 6 tyg. Od zamówienia.
Ciuszki w styczniu zacznę kupować po terminie 19.01 mam wtedy w szpitalu umówić cesarkę.
Ja po wczesnych poronieniach i dlatego tak zwlekam ale to znowu stres jak się nic kompletnie nie ma
Ciuszki w styczniu zacznę kupować po terminie 19.01 mam wtedy w szpitalu umówić cesarkę.
Ja po wczesnych poronieniach i dlatego tak zwlekam ale to znowu stres jak się nic kompletnie nie ma
Niedługo mama
Spokojnie ja też dopiero w styczniu zabieram się za wyprawkę, zdążymy, musimy zdążyćKurcze to tylko ja nic nie mam,
Poladd1234
Ja też dopiero planuje w styczniu cała wyprawkę kupić znaczy kosmetyki dla dziecka i siebie bo wózek fotelik mam po dzieciaczkach a ubranka wszystkie po synu oddałam siostrze ona urodziła 14 grudnia więc odda mi wyprane i wyprasowane więc chociaż ominie mnie całe szykowanie ale przed porodem planujemy przeprowadzić się do naszego domu więc będę miała co robićSpokojnie ja też dopiero w styczniu zabieram się za wyprawkę, zdążymy, musimy zdążyć
A jak jesz o 4 to kiedy rano badasz cukier żeby wiedzieć ile masz na czczo? Myślałam ze jak zjem o 22 to trzeba o 2 coś już zjeść bo jak o 4-5 to o 7 będzie wysoki cukier . I co jesz?Ja to już 9 kg przytyłam ale waga sprzed ciąży to 49 kg, wiec chyba musialam nabrać masy żeby unieść bobasa u mnie 28 tydzień. Cukrzyca opanowana jedzeniem kolacji ok 23 i w nocy o 4
Pettitbelle
Dziewczyny wiecie może czy sklepy typu Kik i pepco będą otwarte ?
PałkaZapałka
Chyba nie, na stronie Pepco nie da się wejść w gazetkę co ma być niby od jutra...czyli jakby wycofali się z promocji bo sklepy nieczynne.Dziewczyny wiecie może czy sklepy typu Kik i pepco będą otwarte ?
Niedługo mama
Tak ok. 8.30 - 9.00 w zależności jak się obudze. Jem o tej godzinie bo tak się budzę a diabetolog mi mówiła że do badań wystarczy 3-4 h być na czczo więc się tym nie przejmuje skoro wyniki wychodzą mi ok. jem kanapke z pieczywa ciemnego albo mandarynki bo ile można jeść chleb ale ostatnio zauważyłam że mogę jeść coraz mniej tak jakby zaczynało się to normować bo ta diabetolog tez tak mówi ze najgorzej do 32 tygodnia, a potem to się normuje.A jak jesz o 4 to kiedy rano badasz cukier żeby wiedzieć ile masz na czczo? Myślałam ze jak zjem o 22 to trzeba o 2 coś już zjeść bo jak o 4-5 to o 7 będzie wysoki cukier . I co jesz?
reklama
Rozumiem czyli jest coś przed snem a potem o 4 kanapkę i o 8.30 badasz cukier hmm może ja tak spróbuje. Myślałam tez czy nie zjeść o 23 kanapkę a potem nie wstać o 5 zbadać cukier na czczo zjeść śniadanie i pójść spac . Ale może faktycznie mam rano wyższy cukier bo jak zjem o 2.00 to cukier podniesie się spadnie i potem o 7 już wzrasta . Spróbuje zjeść później kanapkę będę kombinowaćTak ok. 8.30 - 9.00 w zależności jak się obudze. Jem o tej godzinie bo tak się budzę a diabetolog mi mówiła że do badań wystarczy 3-4 h być na czczo więc się tym nie przejmuje skoro wyniki wychodzą mi ok. jem kanapke z pieczywa ciemnego albo mandarynki bo ile można jeść chleb ale ostatnio zauważyłam że mogę jeść coraz mniej tak jakby zaczynało się to normować bo ta diabetolog tez tak mówi ze najgorzej do 32 tygodnia, a potem to się normuje.