Margolcia92
Fanka BB :)
Jakie kupujecie kosmetyki dla maluszka? Macie jakieś ulubione polecane firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A na krzywej cukrowej miałaś podwyższony tylko cukier na czczo? Bo ja tylko ten poranny miałam za wysoki i właśnie diabetolog mi mówiła że w dzień mam jesc co 2 h małe porcje i nie mam robić przerw dłuższych niż 6 h bo właśnie przez to wzrasta cukier. Kazała mi też badać czy w moczu nie mam ketonów i glukozy ale z tym u mnie ok. A Ty byłaś już u diabetologa?Rozumiem czyli jest coś przed snem a potem o 4 kanapkę i o 8.30 badasz cukier hmm może ja tak spróbuje. Myślałam tez czy nie zjeść o 23 kanapkę a potem nie wstać o 5 zbadać cukier na czczo zjeść śniadanie i pójść spac . Ale może faktycznie mam rano wyższy cukier bo jak zjem o 2.00 to cukier podniesie się spadnie i potem o 7 już wzrasta . Spróbuje zjeść później kanapkę będę kombinować
O właśnie też mnie to ciekawi bo po lekturze na srokao, opinii położnej i wizycie w aptece to mam totalny mętlik w głowie każdy mówi co innego według czytania składu to mi wyszło ze dobra jest marka hippJakie kupujecie kosmetyki dla maluszka? Macie jakieś ulubione polecane firmy?
Byłam u diabetologa i miałam krzywą miałam na czczo podwyższony i po godzinie teraz po posiłkach jest ok . Tylko na czczo jest podwyższony. Mówiła żebym jadła przed snem o 23 kanapkę i małe posiłki w ciągu dnia. Stosuje się do tego ale jak zjem o 23 to do rana jestem jiz głodna i cukier jest wyższy.A na krzywej cukrowej miałaś podwyższony tylko cukier na czczo? Bo ja tylko ten poranny miałam za wysoki i właśnie diabetolog mi mówiła że w dzień mam jesc co 2 h małe porcje i nie mam robić przerw dłuższych niż 6 h bo właśnie przez to wzrasta cukier. Kazała mi też badać czy w moczu nie mam ketonów i glukozy ale z tym u mnie ok. A Ty byłaś już u diabetologa?
Wlasnie ja już też mam mętlik, raz czytam że koniecznie emolienty gdzieś indziej że Dla zdrowej skóry nie mogą być emolientyO właśnie też mnie to ciekawi bo po lekturze na srokao, opinii położnej i wizycie w aptece to mam totalny mętlik w głowie każdy mówi co innego według czytania składu to mi wyszło ze dobra jest marka hipp
Czyli mamy podobnie mi nawet 2 kanapki kazała zjeść przed spaniem. Spróbuj koniecznie może akurat Ci to jedzenie w nocy pomoże tak jak miByłam u diabetologa i miałam krzywą miałam na czczo podwyższony i po godzinie teraz po posiłkach jest ok . Tylko na czczo jest podwyższony. Mówiła żebym jadła przed snem o 23 kanapkę i małe posiłki w ciągu dnia. Stosuje się do tego ale jak zjem o 23 to do rana jestem jiz głodna i cukier jest wyższy.
Dokładnie tak jak mówisz i każdy co innego też się z tym spotkałam piszą żeby nie przyzwyczajać skóry do emolientow i osobiście też jestem chyba tego zdania a pani w aptece twierdzi że to nie prawda że się skóra przyzwyczaja chyba kupię oliwkę i kostkę mydła bambino tak jak mama nas wychowała i będzie po sprawie ale podobno bambino ma kiepski skladWlasnie ja już też mam mętlik, raz czytam że koniecznie emolienty gdzieś indziej że Dla zdrowej skóry nie mogą być emolienty
U mnie bez zmian sprawdzone przy synu i córci zestaw Eloderm czerwony płyn do mycia oraz krem nawilżający.. do pupci linomag zielony i to stosowałam do ukończenia 6 miesięcy a później już Nivea baby...Jakie kupujecie kosmetyki dla maluszka? Macie jakieś ulubione polecane firmy?
Dziewczyny wiecie może czy sklepy typu Kik i pepco będą otwarte ?
Spróbuje dzisiaj zjeść dwie kanapki o 23. I wstać o 4 i zmierzyć i położyć się do 8 i zobaczymy co będzie.Czyli mamy podobnie mi nawet 2 kanapki kazała zjeść przed spaniem. Spróbuj koniecznie może akurat Ci to jedzenie w nocy pomoże tak jak mi