reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Hejka dziewczyny byłam dzis u innego lekarza z tym oderwanym polipem (moja na urlopie). Wyszłam z płaczem zreszta babka ok 50 przede mną tez, na cały korytarz ja było słychać zreszta po minie dziewczyn z poczekalni to moja wizytę tez było slychac... Dostalam skierowanie do szpitala, ale nie ide.. Dodzwonilam sie do mojej Pani doktor i mam wizyte w poniedzialek
Co on ci powiedział? 😱 Kurcze zmartwiłas mnie

Co on ci powiedział? 😱 Kurcze zmartwiłas mnie
Miała pretensje, ze ona tego polipa wcześniej nie widziała i skąd ona może wiedzieć co mi odpadło i ze do szpitala trzeba jechać. Pyta się o choroby dodatkowe, mówię ze cholestaza a ta : i w szpitalu pani nie leży ?? Powiedziała ze łożysko się może odklejać i odpada? I ze szyjka na 2 cm z kawałkiem a jak byłam 14 grudnia u swojej to mówiła ze ponad 3... zadzwoniłam z płaczem do swojej na urlopie i jak usłyszała o łożysku odklejajacym to się obśmiała. Pytam się tej lekarki tez czy polipa widzi, powiedziała ze ona nic nie widzi tylko nadzerke wiec pewnie skubany musiał odpaść i stad ta nadzerka bo jej nie było

Miała pretensje, ze ona tego polipa wcześniej nie widziała i skąd ona może wiedzieć co mi odpadło i ze do szpitala trzeba jechać. Pyta się o choroby dodatkowe, mówię ze cholestaza a ta : i w szpitalu pani nie leży ?? Powiedziała ze łożysko się może odklejać i odpada? I ze szyjka na 2 cm z kawałkiem a jak byłam 14 grudnia u swojej to mówiła ze ponad 3... zadzwoniłam z płaczem do swojej na urlopie i jak usłyszała o łożysku odklejajacym to się obśmiała. Pytam się tej lekarki tez czy polipa widzi, powiedziała ze ona nic nie widzi tylko nadzerke wiec pewnie skubany musiał odpaść i stad ta nadzerka bo jej nie było
W 1 ciąży miałam cholestaze, Upierdliwa była, urodziłam ustąpiło od razu.
Ale myślałam że się wścieknę z drapaniem dłoni i stóp.
Jakiś steryd mi dali do smarowania, ale i tak po porodzie dopiero ustąpiło.
Teraz póki co nie mam jeszcze cholestazy ale ja 7 miesiąc zaczęłam a to dziadostwo w 1 ciąży było koło 8miesiaca dopiero.

Dokładnie też tak podejrzewam. Bo ile bym wody nie wypiła, jakbym zdrowo nie jadła - bo mało jem słodkiego, to dostaje zaparć i nie mogę prykać. Dziś wychodzę :-)
Nie wygrasz z hormonami, ja kłucia mam od jelit i zaparc, ciągnięcia, wczoraj też brzuch się napinał🙄nospa i magnez.
Ból pleców też już powoli się zaczyna🙈
Idzie się wściec, spanie też kiepsko, ciężko się ułożyć🙉
Ja normalnie super przemiana materii, a teraz co 2 dni to jest już ok😬🙄

Nie wygrasz z hormonami, ja kłucia mam od jelit i zaparc, ciągnięcia, wczoraj też brzuch się napinał🙄nospa i magnez.
Ból pleców też już powoli się zaczyna🙈
Idzie się wściec, spanie też kiepsko, ciężko się ułożyć🙉
Ja normalnie super przemiana materii, a teraz co 2 dni to jest już ok😬🙄
Ja też zaczęłam 7 miesiąc i ze spaniem znowu coraz gorzej i faktycznie ułożyć się wygodnie to już połowa sukcesu 😂

reklama
Do góry