reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

O tak, mam to samo, czuję się jakbym miała 80 lat i problemy z poruszaniem się 😆 rozumiem wszystkie zgorzkniałe staruszki 😆
Mówili zajdź w ciąże, będzie fajnie mówili :D

Ja znoszę ciążę całkiem nieźle, wiem, że niektóre dziewczyny mają 100 razy gorzej, a mimo to BARDZO bym chciała poczuć się NORMALNIE, a nie jak tetryk :D

Ja właśnie nockę miałam z głowy, bo młoda z mojego brzucha zrobiła sobie worek treningowy i się spinał jak diabli ze już się wystraszyłam ze coś nie tak. Ale Buscopan jakoś dał radę. Przeraża mnie to moje dziecko, a czuje sie jak zombie.

reklama
Właśnie wracam z podania immunoglobulin z powodu konfliktu serologicznego-jeżeli któraś z Was słyszała, że to boli, to wiedzcie, że nie bardziej niż zwykłe ukłucie przy pobieranie krwi 😁 ja się nasłuchałam, jakie to niby jest bolesne i prawie ze stresu zemdlałam 🙈 głupia 🙈
A teraz chyba ten mój stres dotarł do bobasa, bo robi jakieś niespokojne ruchy łapkami 🙈

Hejka dziewczyny byłam dzis u innego lekarza z tym oderwanym polipem (moja na urlopie). Wyszłam z płaczem zreszta babka ok 50 przede mną tez, na cały korytarz ja było słychać zreszta po minie dziewczyn z poczekalni to moja wizytę tez było slychac... Dostalam skierowanie do szpitala, ale nie ide.. Dodzwonilam sie do mojej Pani doktor i mam wizyte w poniedzialek

Hejka dziewczyny byłam dzis u innego lekarza z tym oderwanym polipem (moja na urlopie). Wyszłam z płaczem zreszta babka ok 50 przede mną tez, na cały korytarz ja było słychać zreszta po minie dziewczyn z poczekalni to moja wizytę tez było slychac... Dostalam skierowanie do szpitala, ale nie ide.. Dodzwonilam sie do mojej Pani doktor i mam wizyte w poniedzialek
Ja właśnie dzisiaj trafiłam i siedzę i ryczę.

A co się dzieje?😯
Z powodu bóli znów trafilam. Ale sobie odwaliłam tu w szpitalu kuku bo poszłam pod prysznic celem podmycia się na pobranie moczu i wychodząc sie poślizgnęłam. Szczęście ze wyciągnęłam ręce i upadłam na czworaka. Ale kręgosłup mnie rozbolał a brzuch za to przestał. Zrobili mi ktg dla spokoju. I teraz leze pod obserwacją

reklama
Z powodu bóli znów trafilam. Ale sobie odwaliłam tu w szpitalu kuku bo poszłam pod prysznic celem podmycia się na pobranie moczu i wychodząc sie poślizgnęłam. Szczęście ze wyciągnęłam ręce i upadłam na czworaka. Ale kręgosłup mnie rozbolał a brzuch za to przestał. Zrobili mi ktg dla spokoju. I teraz leze pod obserwacją
UPS to kiepsko, chociaz z drugiej strony od razu jestes pod kontrolą😉oby szybko Cię wypuścili 👊👊 a co oni na te bóle? Często je miałaś?

Do góry