reklama
Niedługo mama
Fanka BB :)
Dokładnie mi się wydaje, że też znoszę to wszystko dość dobrze i że niektórzy mają 100 razy gorzej, ale dobrze wiedzieć że ktoś też ma takie dolegliwości pozatym czasem się zastanawiam jak ja przed ciążą tyle rzeczy ogarniałam, a teraz mimo szczerych chęci nie ogarniam nawet połowyMówili zajdź w ciąże, będzie fajnie mówili
Ja znoszę ciążę całkiem nieźle, wiem, że niektóre dziewczyny mają 100 razy gorzej, a mimo to BARDZO bym chciała poczuć się NORMALNIE, a nie jak tetryk
O tak, mam to samo, czuję się jakbym miała 80 lat i problemy z poruszaniem się rozumiem wszystkie zgorzkniałe staruszkiMówili zajdź w ciąże, będzie fajnie mówili
Ja znoszę ciążę całkiem nieźle, wiem, że niektóre dziewczyny mają 100 razy gorzej, a mimo to BARDZO bym chciała poczuć się NORMALNIE, a nie jak tetryk
Mama_Mii2021
Hejka, dzisiaj miałam wizytę u mojej ginekolog. Robiła mi USG i wgl. Malutka ma się dobrze, waży już 1240 gram (czy to dużo jak na ten tydzień?) mierzy 32 cm. Kolejna wizyta za dwa tygodnie jeżeli nic się będzie działo. Jak narazie czuje się bardzo dobrze tylko te delikatne skurcze ehhh... ale dam radę napewno
Hejka, dzisiaj miałam wizytę u mojej ginekolog. Robiła mi USG i wgl. Malutka ma się dobrze, waży już 1240 gram (czy to dużo jak na ten tydzień?) mierzy 32 cm. Kolejna wizyta za dwa tygodnie jeżeli nic się będzie działo. Jak narazie czuje się bardzo dobrze tylko te delikatne skurcze ehhh... ale dam radę napewno
To ci powie lekarka - pytaj następnym razem
A który tydzień?
U mnie w 29+3 - 1440g.
Mama_Mii2021
27+0To ci powie lekarka - pytaj następnym razem
A który tydzień?
U mnie w 29+3 - 1440g.
Nadja_n
U mnie to samo, kwas ulewaja też muszę cos kupić bo wieczorami idzie oszaleć z tym paleniem.Na lekkie zgagi zimne mleko pomagało teraz już mam wrażenie że nie pomaga nic czasem tak mnie pali że aż się kwasem ulewa ale mam stwierdzony refluks więc pewnie to też tego wina Przy większych zgagach jadłam migdały i pomagało Teraz chyba sięgnę po tabletki
PałkaZapałka
Ja mam wizytę we wtorek to będzie 27+3 i jestem ciekawa ile moja kluseczka będzie ważyć
reklama
W 28 miałam 1220, więc wygląda, że w normie. Pamiętaj, że to szacunki.