reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam jeszcze dietę do 6.01. I zobaczy, ginekolog w między czasie ma uzupełnić w jakim centulu mała.
6.01 wizyta u diabetolog znowu i jak dalek naczo będzie ponad normę to też insulina.
Mam chodzić na spacery wieczorem i jeść później niż jem i więcej. Bo jem dość wcześnie okolo 19-20. i jej za mało według niej.
Ja też jem nawet czasami o 23 😬 .Mi też dietetyk zalecił ruch tylko że jak mam się ruszać więcej jak od początku mam problemy ,pierwsze miesiące to tylko leżałam ze względu na skurcze ,musiałam brać tony magnezu i no spy żeby przetrwać a teraz ciągle twardy brzuch więc boje się spacerów a nawet zakupy robi mąż .Całe szczęście że na święta sporo zamówiłam przez neta bo nie wiem jak by to było.🤦

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was wykupiła położna do porodu? Kontaktowalyscie się bezpośrednio z wybraną dziewczyna czy za pośrednictwem szpitala się zglaszalyscie?

Ja też jem nawet czasami o 23 😬 .Mi też dietetyk zalecił ruch tylko że jak mam się ruszać więcej jak od początku mam problemy ,pierwsze miesiące to tylko leżałam ze względu na skurcze ,musiałam brać tony magnezu i no spy żeby przetrwać a teraz ciągle twardy brzuch więc boje się spacerów a nawet zakupy robi mąż .Całe szczęście że na święta sporo zamówiłam przez neta bo nie wiem jak by to było.🤦
Wiem. Mnie też brzuch twardnieje, też magnez, im dalej w ciąży tym Więcej twardnien.
Ale na krotkie spacery chodzę z, psem, spróbuję wieczorami skoro mi cukier na czczo wywla.
Do tej pory córa mnie wyręczała wieczorami z psem.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, pytanie za 100pkt, czy macie zgagi i jak sobie radzicie z nimi? Ja się tak cieszyłam że nie mam, że sobie wykrakałam. Obudziłam się a tu pali równo 😄

Zgagi póki co nie mam😅a boli Was czasem podbrzusze? Bo ja się dzisiaj w nocy obudzilam z takim bólem i twardym brzuchem na szczęście szybko minął i się już nie powtórzył nigdy wcześniej takiego nie miałam 🙉

reklama
Zgagi póki co nie mam😅a boli Was czasem podbrzusze? Bo ja się dzisiaj w nocy obudzilam z takim bólem i twardym brzuchem na szczęście szybko minął i się już nie powtórzył nigdy wcześniej takiego nie miałam 🙉
Zdarza się tak czasem. Ale też mi się zdarza że maleństwo ruchami takie twardnienia prowokuje.

Do góry