reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam jeszcze dietę do 6.01. I zobaczy, ginekolog w między czasie ma uzupełnić w jakim centulu mała.
6.01 wizyta u diabetolog znowu i jak dalek naczo będzie ponad normę to też insulina.
Mam chodzić na spacery wieczorem i jeść później niż jem i więcej. Bo jem dość wcześnie okolo 19-20. i jej za mało według niej.
Ja też jem nawet czasami o 23 😬 .Mi też dietetyk zalecił ruch tylko że jak mam się ruszać więcej jak od początku mam problemy ,pierwsze miesiące to tylko leżałam ze względu na skurcze ,musiałam brać tony magnezu i no spy żeby przetrwać a teraz ciągle twardy brzuch więc boje się spacerów a nawet zakupy robi mąż .Całe szczęście że na święta sporo zamówiłam przez neta bo nie wiem jak by to było.🤦

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was wykupiła położna do porodu? Kontaktowalyscie się bezpośrednio z wybraną dziewczyna czy za pośrednictwem szpitala się zglaszalyscie?

Ja też jem nawet czasami o 23 😬 .Mi też dietetyk zalecił ruch tylko że jak mam się ruszać więcej jak od początku mam problemy ,pierwsze miesiące to tylko leżałam ze względu na skurcze ,musiałam brać tony magnezu i no spy żeby przetrwać a teraz ciągle twardy brzuch więc boje się spacerów a nawet zakupy robi mąż .Całe szczęście że na święta sporo zamówiłam przez neta bo nie wiem jak by to było.🤦
Wiem. Mnie też brzuch twardnieje, też magnez, im dalej w ciąży tym Więcej twardnien.
Ale na krotkie spacery chodzę z, psem, spróbuję wieczorami skoro mi cukier na czczo wywla.
Do tej pory córa mnie wyręczała wieczorami z psem.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, pytanie za 100pkt, czy macie zgagi i jak sobie radzicie z nimi? Ja się tak cieszyłam że nie mam, że sobie wykrakałam. Obudziłam się a tu pali równo 😄

Zgagi póki co nie mam😅a boli Was czasem podbrzusze? Bo ja się dzisiaj w nocy obudzilam z takim bólem i twardym brzuchem na szczęście szybko minął i się już nie powtórzył nigdy wcześniej takiego nie miałam 🙉

reklama
Zgagi póki co nie mam😅a boli Was czasem podbrzusze? Bo ja się dzisiaj w nocy obudzilam z takim bólem i twardym brzuchem na szczęście szybko minął i się już nie powtórzył nigdy wcześniej takiego nie miałam 🙉
Zdarza się tak czasem. Ale też mi się zdarza że maleństwo ruchami takie twardnienia prowokuje.

Do góry