A może właśnie źle odczytujemy te kopniaki i oznaczają, że fajnie im jest, bo w końcu coś się dzieje albo tak jak my obracają się z boku na plecy i odwrotnie i stąd te wierzgnięcia przynajmniej tak to sobie tlumacze kiedy kładę się na plecach, żeby sprowokować mojego małego do gimnastykiMoja też nie lubi pozycji na pelcach i na prawym boku wtedy daje taki popis w kopniakach że hej
reklama
Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Hej, dziewczyny, jestem Ola. Dopiero znalazłam tą grupkę. Aktualnie jestem w 24 tygodniu ciąży, termin mam na 23.03 i już nie mogę się doczekać.
Mama_Mii2021
Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam
Mary2094
Nie bój się, ja też jeszcze nic nie mam, jedynie co wózek powinien lada moment przyjść bo zamówiliśmy, i jutro łóżeczko kupujemy. A tak ciuchy po nowym roku i resztę. Tyle tego jest w sklepach wiec na spokojnie :-)Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam
Mama_Mii2021
Ja wózek chciałam kupić dopiero styczeń, luty. A resztę rzeczy wcześniej. Myślimy żeby mebelki zamówić teraz, bo Pan który będzie nam je robił ma dużo zamówień i żeby wyrobić się do lutego (tak chcemy pokoik zrobić) to trzeba zamówić wszystko teraz.Nie bój się, ja też jeszcze nic nie mam, jedynie co wózek powinien lada moment przyjść bo zamówiliśmy, i jutro łóżeczko kupujemy. A tak ciuchy po nowym roku i resztę. Tyle tego jest w sklepach wiec na spokojnie :-)
Mama_Mii2021
Jaki wybrałaś wózek ?Nie bój się, ja też jeszcze nic nie mam, jedynie co wózek powinien lada moment przyjść bo zamówiliśmy, i jutro łóżeczko kupujemy. A tak ciuchy po nowym roku i resztę. Tyle tego jest w sklepach wiec na spokojnie :-)
Mary2094
Jaki wybrałaś wózek ?
My obecnie na kawalerce wiec nie ma szans, dopiero w przyszłym roku będziemy na swoim to juz wtedy będę kupować meble do dziecięcego pokoju. A wybraliśmy wozek kinderkrafta xmoov 3w1 i do tego jeszcze bujaczek z tej firmy i dostawkę do łóżka
Mama_Mii2021
Aaaa rozumiem. Ja już mam zrobiony plan pokoiku i trzeba tylko zamówić mebelki i ściany pomalować. No i tapeta na jednej ścianie. A propo wózka to my się wahamy między Cybex Priam Jeremy Scott a Birds of paradise.My obecnie na kawalerce wiec nie ma szans, dopiero w przyszłym roku będziemy na swoim to juz wtedy będę kupować meble do dziecięcego pokoju. A wybraliśmy wozek kinderkrafta xmoov 3w1 i do tego jeszcze bujaczek z tej firmy i dostawkę do łóżka
Mary2094
Aaaa rozumiem. Ja już mam zrobiony plan pokoiku i trzeba tylko zamówić mebelki i ściany pomalować. No i tapeta na jednej ścianie. A propo wózka to my się wahamy między Cybex Priam Jeremy Scott a Birds of paradise.
Ładny wózek :-) teraz jest black week więc może jakaś okazję upolujecie :-)
reklama
ilmenau
Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam
Ja mam wózek, fotelik, wanienka i łóżeczko po starszej córce, właściwie tylko ubranka i kosmetyki będę kupować ale to na spokojnie po nowym roku. Wtedy jest dużo wyprzedaży i można zaoszczędzić pieniądze.
W poprzedniej ciąży wszystko kupowałam jak byłam w 8 miesięcu i spokojnie zdążyłam, więc bez stresu