reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Moja też nie lubi pozycji na pelcach i na prawym boku wtedy daje taki popis w kopniakach że hej 🙈🙈
A może właśnie źle odczytujemy te kopniaki i oznaczają, że fajnie im jest, bo w końcu coś się dzieje albo tak jak my obracają się z boku na plecy i odwrotnie i stąd te wierzgnięcia 😜 przynajmniej tak to sobie tlumacze kiedy kładę się na plecach, żeby sprowokować mojego małego do gimnastyki 🙈

reklama
Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam
Nie bój się, ja też jeszcze nic nie mam, jedynie co wózek powinien lada moment przyjść bo zamówiliśmy, i jutro łóżeczko kupujemy. A tak ciuchy po nowym roku i resztę. Tyle tego jest w sklepach wiec na spokojnie :-)

Nie bój się, ja też jeszcze nic nie mam, jedynie co wózek powinien lada moment przyjść bo zamówiliśmy, i jutro łóżeczko kupujemy. A tak ciuchy po nowym roku i resztę. Tyle tego jest w sklepach wiec na spokojnie :-)
Ja wózek chciałam kupić dopiero styczeń, luty. A resztę rzeczy wcześniej. Myślimy żeby mebelki zamówić teraz, bo Pan który będzie nam je robił ma dużo zamówień i żeby wyrobić się do lutego (tak chcemy pokoik zrobić) to trzeba zamówić wszystko teraz.

My obecnie na kawalerce wiec nie ma szans, dopiero w przyszłym roku będziemy na swoim to juz wtedy będę kupować meble do dziecięcego pokoju. A wybraliśmy wozek kinderkrafta xmoov 3w1 i do tego jeszcze bujaczek z tej firmy i dostawkę do łóżka
Aaaa rozumiem. Ja już mam zrobiony plan pokoiku i trzeba tylko zamówić mebelki i ściany pomalować. No i tapeta na jednej ścianie. A propo wózka to my się wahamy między Cybex Priam Jeremy Scott a Birds of paradise.

Aaaa rozumiem. Ja już mam zrobiony plan pokoiku i trzeba tylko zamówić mebelki i ściany pomalować. No i tapeta na jednej ścianie. A propo wózka to my się wahamy między Cybex Priam Jeremy Scott a Birds of paradise.

Ładny wózek :-) teraz jest black week więc może jakaś okazję upolujecie :-)

reklama
Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam

Ja mam wózek, fotelik, wanienka i łóżeczko po starszej córce, właściwie tylko ubranka i kosmetyki będę kupować ale to na spokojnie po nowym roku. Wtedy jest dużo wyprzedaży i można zaoszczędzić pieniądze.
W poprzedniej ciąży wszystko kupowałam jak byłam w 8 miesięcu i spokojnie zdążyłam, więc bez stresu 😉

Do góry