reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Moja też nie lubi pozycji na pelcach i na prawym boku wtedy daje taki popis w kopniakach że hej 🙈🙈
A może właśnie źle odczytujemy te kopniaki i oznaczają, że fajnie im jest, bo w końcu coś się dzieje albo tak jak my obracają się z boku na plecy i odwrotnie i stąd te wierzgnięcia 😜 przynajmniej tak to sobie tlumacze kiedy kładę się na plecach, żeby sprowokować mojego małego do gimnastyki 🙈

reklama
Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam
Nie bój się, ja też jeszcze nic nie mam, jedynie co wózek powinien lada moment przyjść bo zamówiliśmy, i jutro łóżeczko kupujemy. A tak ciuchy po nowym roku i resztę. Tyle tego jest w sklepach wiec na spokojnie :-)

Nie bój się, ja też jeszcze nic nie mam, jedynie co wózek powinien lada moment przyjść bo zamówiliśmy, i jutro łóżeczko kupujemy. A tak ciuchy po nowym roku i resztę. Tyle tego jest w sklepach wiec na spokojnie :-)
Ja wózek chciałam kupić dopiero styczeń, luty. A resztę rzeczy wcześniej. Myślimy żeby mebelki zamówić teraz, bo Pan który będzie nam je robił ma dużo zamówień i żeby wyrobić się do lutego (tak chcemy pokoik zrobić) to trzeba zamówić wszystko teraz.

My obecnie na kawalerce wiec nie ma szans, dopiero w przyszłym roku będziemy na swoim to juz wtedy będę kupować meble do dziecięcego pokoju. A wybraliśmy wozek kinderkrafta xmoov 3w1 i do tego jeszcze bujaczek z tej firmy i dostawkę do łóżka
Aaaa rozumiem. Ja już mam zrobiony plan pokoiku i trzeba tylko zamówić mebelki i ściany pomalować. No i tapeta na jednej ścianie. A propo wózka to my się wahamy między Cybex Priam Jeremy Scott a Birds of paradise.

Aaaa rozumiem. Ja już mam zrobiony plan pokoiku i trzeba tylko zamówić mebelki i ściany pomalować. No i tapeta na jednej ścianie. A propo wózka to my się wahamy między Cybex Priam Jeremy Scott a Birds of paradise.

Ładny wózek :-) teraz jest black week więc może jakaś okazję upolujecie :-)

reklama
Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam

Ja mam wózek, fotelik, wanienka i łóżeczko po starszej córce, właściwie tylko ubranka i kosmetyki będę kupować ale to na spokojnie po nowym roku. Wtedy jest dużo wyprzedaży i można zaoszczędzić pieniądze.
W poprzedniej ciąży wszystko kupowałam jak byłam w 8 miesięcu i spokojnie zdążyłam, więc bez stresu 😉

Do góry