Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Dziewczyny a kupujecie rożki, kokony, łóżko dostawcze? Ja mam na oku dwa rożki, No i dzisiaj wahałam się ale chciałam kupić Chicco Next2me i Chicco baby Hug 4w1 i teraz pytanie, czy to będzie przydatne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chicko Baby Hug akurat nie ale będę miała dwa tz. Foteliki bujaczki jeden góra drugi dół w domu, żeby nie biegać z nimi, a mam akurat mieć od koleżanek więc odpada mi kupno, z młodsza, córka miałam taki foteli bujaczek i się mega, sprawdził, do tego kupię na dół kosz Mojżesza.Dziewczyny a kupujecie rożki, kokony, łóżko dostawcze? Ja mam na oku dwa rożki, No i dzisiaj wahałam się ale chciałam kupić Chicco Next2me i Chicco baby Hug 4w1 i teraz pytanie, czy to będzie przydatne
Chicko Baby Hug akurat nie ale będę miała dwa tz. Foteliki bujaczki jeden góra drugi dół w domu, żeby nie biegać z nimi, a mam akurat mieć od koleżanek więc odpada mi kupno, z młodsza, córka miałam taki foteli bujaczek i się mega, sprawdził, do tego kupię na dół kosz Mojżesza.
Kosz Mojżesza to puls bujaczek to taki chicko Baby Hug. Myślę że się sprawdzi u nas, chodzi o to żeby nie biegać w domu po schodach z bujaczkami itp.
Ja, mam fajnie ze część rzeczy od koleżanek pożyczę. Zniszczę to odkupię.
Ja mam kołyskę z naturalnego drewna, którą mój ojciec zrobił przed moimi narodzinamiDziewczyny a kupujecie rożki, kokony, łóżko dostawcze? Ja mam na oku dwa rożki, No i dzisiaj wahałam się ale chciałam kupić Chicco Next2me i Chicco baby Hug 4w1 i teraz pytanie, czy to będzie przydatne
Też mam prawie wszystko kupione - większość znaleziona w internecie Wolę nie zostawiać żadnych poważnych zakupów na ostatni momentCzuję się dziwnie, mam już prawie wszystko kupione
TakWybrane na długo przed poznaniem płci dzidziA imiona macie wybraneja mam Amelie
Pięknie, w ogóle wszystkie imiona jakie tu czytam są nie takie popularne.U nas będzie Anastazja (oczywiście moja mama wyraża wielkie oburzenie bo jak się do dziecka zwracać)