reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja to sie połoze na plecach to sie czuje ze sie dusze. Juz chyba mi tam macica naciska na to wszystko. Z psem tez ide przed blok a na 2 piętro wchodzę z zadyszką (a ważę 67kg, przytylam jedynie 4kg)
[/
Ja mam wózek, fotelik, wanienka i łóżeczko po starszej córce, właściwie tylko ubranka i kosmetyki będę kupować ale to na spokojnie po nowym roku. Wtedy jest dużo wyprzedaży i można zaoszczędzić pieniądze.
W poprzedniej ciąży wszystko kupowałam jak byłam w 8 miesięcu i spokojnie zdążyłam, więc bez stresu 😉
Ja. Też mam trochę po córce gadżetow, od, koleżanek też, dostanę trochę, też czekam do stycznia na po Świąteczne przeceny, chociaż z okazji Black Friday wózek który chce jest z 700euro na 500euro przeceniony a to już spora obniżka, tylko się boję go już kupić 🤷‍♀️😬🙉

reklama
Uwielbiam u siebie to nakręcanie.
Najpierw myślę aaaa na spokojnie, kupi się a za moment rety!!!ja nie mam nic dla dziecka😱🤪😄
Wanienka, łóżeczko po Córce. I postanowione, że wózek (a napewno gondola) po Córce a potem pomyślimy ew. o wygodnej spacerówce. Ubranka delikatnie coś tam kupiłam ale bardziej myślę o tych do szpitala i wyjścia. Zobaczymy jaki mój brzdąc będzie pod koniec ciąży.
Tyle, że tak się mówi a tu jeszcze to a tamto i się zbiera.
Wydrukowałam sobie listę do odhaczania, bo wiecie, demencja 😄

Uwielbiam u siebie to nakręcanie.
Najpierw myślę aaaa na spokojnie, kupi się a za moment rety!!!ja nie mam nic dla dziecka😱🤪😄
Wanienka, łóżeczko po Córce. I postanowione, że wózek (a napewno gondola) po Córce a potem pomyślimy ew. o wygodnej spacerówce. Ubranka delikatnie coś tam kupiłam ale bardziej myślę o tych do szpitala i wyjścia. Zobaczymy jaki mój brzdąc będzie pod koniec ciąży.
Tyle, że tak się mówi a tu jeszcze to a tamto i się zbiera.
Wydrukowałam sobie listę do odhaczania, bo wiecie, demencja 😄
Wstaw liste😜co potrzebne

Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam
Ja mam łóżeczko i materacyk, ale to tak przypadkowo wyszło, że akurat trafiłam na ofertę na internecie 😊 do tego wózek (tutis ino 2w1) i fotelik (Cybex Aton-M I-Size) będą w przyszłym tygodniu. Pokusiłam się jeszcze na ochraniacze do łóżeczka, prześcieradełka i rożek, bo zakochałam się w pewnym komplecie i nie mogłam doczekać się 7-8 miesiąca kiedy planowałam robić zakupy 😁

Ja mam łóżeczko i materacyk, ale to tak przypadkowo wyszło, że akurat trafiłam na ofertę na internecie 😊 do tego wózek (tutis ino 2w1) i fotelik (Cybex Aton-M I-Size) będą w przyszłym tygodniu. Pokusiłam się jeszcze na ochraniacze do łóżeczka, prześcieradełka i rożek, bo zakochałam się w pewnym komplecie i nie mogłam doczekać się 7-8 miesiąca kiedy planowałam robić zakupy 😁
Jeśli można zapytać gdzie kupiłaś wózek, też planuję go kupić, tylko czekam na styczeń może będzie taniej 🙃😉

reklama
Do góry