reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Ja to sie połoze na plecach to sie czuje ze sie dusze. Juz chyba mi tam macica naciska na to wszystko. Z psem tez ide przed blok a na 2 piętro wchodzę z zadyszką (a ważę 67kg, przytylam jedynie 4kg)
[/
Ja mam wózek, fotelik, wanienka i łóżeczko po starszej córce, właściwie tylko ubranka i kosmetyki będę kupować ale to na spokojnie po nowym roku. Wtedy jest dużo wyprzedaży i można zaoszczędzić pieniądze.
W poprzedniej ciąży wszystko kupowałam jak byłam w 8 miesięcu i spokojnie zdążyłam, więc bez stresu 😉
Ja. Też mam trochę po córce gadżetow, od, koleżanek też, dostanę trochę, też czekam do stycznia na po Świąteczne przeceny, chociaż z okazji Black Friday wózek który chce jest z 700euro na 500euro przeceniony a to już spora obniżka, tylko się boję go już kupić 🤷‍♀️😬🙉

reklama
Uwielbiam u siebie to nakręcanie.
Najpierw myślę aaaa na spokojnie, kupi się a za moment rety!!!ja nie mam nic dla dziecka😱🤪😄
Wanienka, łóżeczko po Córce. I postanowione, że wózek (a napewno gondola) po Córce a potem pomyślimy ew. o wygodnej spacerówce. Ubranka delikatnie coś tam kupiłam ale bardziej myślę o tych do szpitala i wyjścia. Zobaczymy jaki mój brzdąc będzie pod koniec ciąży.
Tyle, że tak się mówi a tu jeszcze to a tamto i się zbiera.
Wydrukowałam sobie listę do odhaczania, bo wiecie, demencja 😄

Uwielbiam u siebie to nakręcanie.
Najpierw myślę aaaa na spokojnie, kupi się a za moment rety!!!ja nie mam nic dla dziecka😱🤪😄
Wanienka, łóżeczko po Córce. I postanowione, że wózek (a napewno gondola) po Córce a potem pomyślimy ew. o wygodnej spacerówce. Ubranka delikatnie coś tam kupiłam ale bardziej myślę o tych do szpitala i wyjścia. Zobaczymy jaki mój brzdąc będzie pod koniec ciąży.
Tyle, że tak się mówi a tu jeszcze to a tamto i się zbiera.
Wydrukowałam sobie listę do odhaczania, bo wiecie, demencja 😄
Wstaw liste😜co potrzebne

Dziewczyny co kupiliście już dla swoich maluszków ? Ja nie mam nic. Nawet śpiochów jeszcze nie kupiłam
Ja mam łóżeczko i materacyk, ale to tak przypadkowo wyszło, że akurat trafiłam na ofertę na internecie 😊 do tego wózek (tutis ino 2w1) i fotelik (Cybex Aton-M I-Size) będą w przyszłym tygodniu. Pokusiłam się jeszcze na ochraniacze do łóżeczka, prześcieradełka i rożek, bo zakochałam się w pewnym komplecie i nie mogłam doczekać się 7-8 miesiąca kiedy planowałam robić zakupy 😁

Ja mam łóżeczko i materacyk, ale to tak przypadkowo wyszło, że akurat trafiłam na ofertę na internecie 😊 do tego wózek (tutis ino 2w1) i fotelik (Cybex Aton-M I-Size) będą w przyszłym tygodniu. Pokusiłam się jeszcze na ochraniacze do łóżeczka, prześcieradełka i rożek, bo zakochałam się w pewnym komplecie i nie mogłam doczekać się 7-8 miesiąca kiedy planowałam robić zakupy 😁
Jeśli można zapytać gdzie kupiłaś wózek, też planuję go kupić, tylko czekam na styczeń może będzie taniej 🙃😉

reklama
Do góry