Poladd1234
Fanka BB :)
Ja biorę pregna plus magne b6 i żelazo w ampułkach bo niestety anemię mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
He he grzecznie w domu mamy kwarantannę bo tato ma pozytywny test więc do 8 grudnia nie mogę się wybrać i ominie mnie black fridayChciałam napisać jak u Was szał zakupów wyprawowych na Black Friday?
A czym objawiała się u Ciebie anemia?Ja biorę pregna plus magne b6 i żelazo w ampułkach bo niestety anemię mam
Chciałam napisać jak u Was szał zakupów wyprawowych na Black Friday?
SuperWczoraj zakup zrobiony, udało mi się wyrwać wozek ale wybraliśmy nowszy model kinderkrafta, i dostawkę do łóżka i jeszcze w zestawie tez z kinderkrafta byl bujaczek.
Super
Dostawka idzie do teściów, a w sobotę jeszcze jedziemy po łóżeczko bo akurat udało nam się wyrwać ładne używane.
Fajnie ze juz szalejecie z zakupami,
Ja się boję, ale mam upatrzony wózek My Junior Vita
Jakoś dziwnie mi się odpowiedziało za Twój post w tym co tym piszesz
Robiłam morfologie i spadała mi hemoglobina brałam w tabletkach żelazo przez miesiąc i w raz spadło do 11.3 i 2x opakowania feroplex przypisała mi oby to pomogło a tak czułam się normalnie. No ja od początku ciąży walczyłam z zaparciami więc wprowadziłam sobie dietę jem często a małe porcje i zaparcia odpuściły mimo że biorę żelazoA czym objawiała się u Ciebie anemia?
Ja za tydzień wizyta i pobranie krwi, mam żelazo w tabletkach ale nie biorę póki nie mam anemii stwierdzonej bo od żelaza zaparcia się robią.