reklama
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Witaj, jeśli masz jakieś wątpliwości to ja z czystym sumieniem polecam szpital Raszei! Rodziłam tam 2 razy - opieka super, lekarze i pielęgniarki na poziomie. Ogromny plus dla szpitala za możliwość kąpieli w trakcie porodu co zmniejsza ból odpręża i przede wszystkim w trakcie dochodzi do szybszego rozwarcia. Twój lekarz prowadzący też jest lekarzem w Raszei?Czesc dziewczyny
moj termin : 26/03, jestem z Poznania, chce rodzić w Raszei, wiec moze spotkamy sie na porodówce
pozdrowienia dla wszystkich
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Bolesność piersi doskwiera ale nie jest już tak uciażliwe jak na początku ciąży. Zgaga na szczęście mnie omija szerokim łukiem. Za to zmęczenie to moje drugie imię....Hej dziewczyny jakie macie objawy ciąży w 15-16tc.?
Mnie męczy zgaga, piersi raz mniej raz bardziej bolą i brzuszek już widoczny
Grabcia123
Fanka BB :)
Zgaga niestety , wzdety brzuch I cała twarz wysypana ;(Hej dziewczyny jakie macie objawy ciąży w 15-16tc.?
Mnie męczy zgaga, piersi raz mniej raz bardziej bolą i brzuszek już widoczny [emoji175]
Grabcia123
Ile tu jest mamus ktore czekają na 3 pociechę? Jakiej płci macie dzieci??? Od kad z ciąża wszystko ok to mnie ciekawość zżera kogo nosze pod serduchem
Nadja_n
Ja druga córeczka w brzuszku 15tc. Ja już wiem miałam nifty test.Ile tu jest mamus ktore czekają na 3 pociechę? Jakiej płci macie dzieci??? Od kad z ciąża wszystko ok to mnie ciekawość zżera kogo nosze pod serduchem
Moja starsza córeczka na 14latBędzie to moje drugie ziemskie dziecko.
Ja mam już dwójeczkę parkę dokładnie 3latka syn i 17 miesiecy córcia a teraz nie wiadomo co będzie na połówkowym się dowiem może chodź mam przeczucie że będzie chłopiec okaże się czy się nie pomyliłamIle tu jest mamus ktore czekają na 3 pociechę? Jakiej płci macie dzieci??? Od kad z ciąża wszystko ok to mnie ciekawość zżera kogo nosze pod serduchem
Jutro kończę 17 tydzień apetyt spory brzuch również dzień w dzień boli mnie krocze i szwy po wcześniejszych porodach sn już od półtora tygodnia tak się męczę a teraz katar złapałam i ledwo żyjęHej dziewczyny jakie macie objawy ciąży w 15-16tc.?
Mnie męczy zgaga, piersi raz mniej raz bardziej bolą i brzuszek już widoczny
reklama
Nadja_n
Ja, mam ucisk na prawa nogę, cała noga boli, ale i mnie to dyskopatia w ciąży. Jak w piątek będę miała 15plus 1 tz że zaczynam 16tc? Tak liczycie?Jutro kończę 17 tydzień apetyt spory brzuch również dzień w dzień boli mnie krocze i szwy po wcześniejszych porodach sn już od półtora tygodnia tak się męczę a teraz katar złapałam i ledwo żyję