reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny mam do Was pytanie o wydzieline. Czy dużo jej macie? Mi się skończyły wkładki i chcąc spróbować bez zauważyłam ze mam delikatnie mokre majtki (kilka kropelek, wodnista bezbarwna i bezwonna wydzielina). Zastanawiam się jaka jest norma jeżeli chodzi o ilość. Naczytalam się o saczacych wodach plodowych i teraz wariuje. U mnie leci 15 tydzień.
Nie noszę wkładek i też czasem mam mokre majtki, jakby woda.

reklama
Super ! Miałaś jakie s objawy ? Ja wzięłam antybiotyk ( zinnat ) I zero poprawy :( boli , szcxypie
Szczypalo przy sikaniu, ból podbrzusza po wysikaniu, wąski strumień moczu i mało go. Ciagle chciało mi się sikać. Dopiero pod koniec brania antybiotyku mi przeszło. Miałaś robiony antybiogram ? Żeby wiedzieć na jaki antybiotyk bakteria reaguję ?

A ktos poleca tych?:
J. Dorucho wski; M. Bło ński' Sz. Kozłows ki;R Braw ura; M Ciebie ra; W. Grzybow ski i M. Wiel goś? Wybieram z tych bo kwalifikuję się na bezpłatne z racji wieku.

Hej dziewczyny, pisałam tutaj w sierpniu jak byłam przed wizytą u gina a, że po tamtej wizycie okazało się, że poród wypada na 1 kwietnia to przestałam zaglądać. Jednak, aby było śmieszniej po ostatniej wizycie termin jednak "wrócił' na marzec dokładnie 26 :D
Czy Wy jestescie na tym etapie również tak zmęczone? Liczyłam, że po 13 tc wszystko wróci do normy a ja chodzę jeszcze bardziej otępiała niż na początku ciąży. Dla tych dziewczyn które mnie nie kojarzą - to moja 3 ciąza, w domu mam 5latka i charakterną 3latkę i jestem z okolic Poznania :)
Pozdrawiam :)

reklama
Hej dziewczyny, pisałam tutaj w sierpniu jak byłam przed wizytą u gina a, że po tamtej wizycie okazało się, że poród wypada na 1 kwietnia to przestałam zaglądać. Jednak, aby było śmieszniej po ostatniej wizycie termin jednak "wrócił' na marzec dokładnie 26 :D
Czy Wy jestescie na tym etapie również tak zmęczone? Liczyłam, że po 13 tc wszystko wróci do normy a ja chodzę jeszcze bardziej otępiała niż na początku ciąży. Dla tych dziewczyn które mnie nie kojarzą - to moja 3 ciąza, w domu mam 5latka i charakterną 3latkę i jestem z okolic Poznania :)
Pozdrawiam :)
Ja chodzę spać koło 22 o i 5 już nie śpię 🙉🙉🙉a byłam mega śpioch. W dzień potem z godzinkę śpię.
U mnie 15tc a wyglądam jak w połowie ciązy 🙉🙉🙉a jestem szczupła tylko brzuszek od razu taki widoczny.
Jak ja bym chciała, już ruchy czuć🤩

Do góry