Tak jest według aplikacji i nie które tak liczą ja liczę tydzień skończony tak jak dziś mam 17t 0d więc mam ukończony 17 tydzień a moja gin że 18 aktualnie się zaczął i tak mi w karcie zaznaczaJa, mam ucisk na prawa nogę, cała noga boli, ale i mnie to dyskopatia w ciąży. Jak w piątek będę miała 15plus 1 tz że zaczynam 16tc? Tak liczycie?
reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
To k
To ja dziś 15plus 0,czekam do ruchów dziecka,może za 2-3 tyg. coś już poczuje tylko mam łożysko na przedniej ścianie.Tak jest według aplikacji i nie które tak liczą ja liczę tydzień skończony tak jak dziś mam 17t 0d więc mam ukończony 17 tydzień a moja gin że 18 aktualnie się zaczął i tak mi w karcie zaznacza
Ostatnia edycja:
Ja już od 15 tyg czułam no ale łożysko jest ok u mnie pozostaje tylko czekać na ten piękny moment to już lada momentTo k
To ja dziś 15plus 0,czekam do ruchów dziecka,może za 2-3 tyg. coś już poczuje tylko mam łożysko na przedniej ścianie.
Nadja_n
To już w 15plus 0 czułaś ruchy?Ja już od 15 tyg czułam no ale łożysko jest ok u mnie pozostaje tylko czekać na ten piękny moment to już lada moment
Ja z moją córką pierwsza koło 17tc.lekarka mówi że wcześnie czułam,teraz łożysko na przedniej ścianie a czytałam że to tłumi ruchy. Nie denerwowalaby się tak jak już bym czuła
tak, mam lekarza z Raszei jutro ide na wizytęWitaj, jeśli masz jakieś wątpliwości to ja z czystym sumieniem polecam szpital Raszei! Rodziłam tam 2 razy - opieka super, lekarze i pielęgniarki na poziomie. Ogromny plus dla szpitala za możliwość kąpieli w trakcie porodu co zmniejsza ból odpręża i przede wszystkim w trakcie dochodzi do szybszego rozwarcia. Twój lekarz prowadzący też jest lekarzem w Raszei?
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Ja czekam na 3 dzidzie w domu mam już chłopca i dziewczynkę 5latka i 3 latkę. Teraz obstawiam na drugą dziewczynkę ale zobaczymy jak to sie potoczy na wizytę do gina idę w pon także może dowiem się kto w brzuszku siedziIle tu jest mamus ktore czekają na 3 pociechę? Jakiej płci macie dzieci??? Od kad z ciąża wszystko ok to mnie ciekawość zżera kogo nosze pod serduchem
a mogę wiedzieć jak nazywa się ten lekarz?tak, mam lekarza z Raszei jutro ide na wizytę
Domyślam się tak z synem w 16tyg a z córką w 15 tyg już czułam i teraz też w 15 tyg już poczułam i z tygodnia na tydzień coraz wyraźniejsze i mąż poczuł jak rękę przyłożył wiadomo jak ruchy czujemy to mamy tą pewność że wszystko w porządku jestTo już w 15plus 0 czułaś ruchy?
Ja z moją córką pierwsza koło 17tc.lekarka mówi że wcześnie czułam,teraz łożysko na przedniej ścianie a czytałam że to tłumi ruchy. Nie denerwowalaby się tak jak już bym czuła
Hej ja czekam na trzecie dziecko, w domu mam dwóch chłopców, 4 latka i 2 latka. Przed zajściem w ciążę czytałam o planowaniu płci, trochę zrobiłam w tym kierunku ale szczerze nie za bardzo w to wierze. Ciekawa jestem bardzo kto mieszka w moim brzuchu. Na pierwszych prenatalnych lekarz powiedział że wygląda na dziewczynkę, ale na tak wczesnym etapie mam się nie nastawiac w piątek za tydzień mam wizytę to może będę już coś wiedzieć. A Ty kogo masz w domu?Ile tu jest mamus ktore czekają na 3 pociechę? Jakiej płci macie dzieci??? Od kad z ciąża wszystko ok to mnie ciekawość zżera kogo nosze pod serduchem
reklama
Nadja_n
To mega szybko w 15tc.moja lekarka mówi że tak szybko to rzadko, ale ja mam łożysko na przodzie.Domyślam się tak z synem w 16tyg a z córką w 15 tyg już czułam i teraz też w 15 tyg już poczułam i z tygodnia na tydzień coraz wyraźniejsze i mąż poczuł jak rękę przyłożył wiadomo jak ruchy czujemy to mamy tą pewność że wszystko w porządku jest
Ja, leżę i trzymam brzuszek często żeby zobaczyć ale jeszcze nie wychwytuje.czekam każdego dnia