reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Też dwóch chłopców 3.5 i 1.5 l osobiście nastawialam się na chlopca mimo że ciąża zupełnie inna [emoji1787][emoji1787] ale ostatnio myślę o dziewczynce... widzę że mąż by bardzo chciał zresztą jego ciekawość zzera bardziej niz mnie we wtorek mam 4d moze cos zobaczymy
Hej ja czekam na trzecie dziecko, w domu mam dwóch chłopców, 4 latka i 2 latka. Przed zajściem w ciążę czytałam o planowaniu płci, trochę zrobiłam w tym kierunku ale szczerze nie za bardzo w to wierze. Ciekawa jestem bardzo kto mieszka w moim brzuchu. Na pierwszych prenatalnych lekarz powiedział że wygląda na dziewczynkę, ale na tak wczesnym etapie mam się nie nastawiac w piątek za tydzień mam wizytę to może będę już coś wiedzieć. A Ty kogo masz w domu?
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
dr kasprzaka mogę wiedzieć jak nazywa się ten lekarz?
[/QUOTE]
Lekarza kojarzę ale mam innego lekarza
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Ja również mam mokro dość często. Ale generalnie to mam bardzo dużo śluzu i to chyba stąd to uczucie. Kilka razy aż się wystraszyłam bo było go tak dużo, że wyglądało jak wypadający czop śluzowy,a później było sucho.A jak wygląda wasza wydzielina ? Bo ja ostatnio mam dość mokro. I zastanawiam się czy to nie sączące wody, chyba schizuje. Jutro mam wizytę rano więc zgłosze to lekarzowi.
PaulinaJu
Ja wpierw myślałam że to normalne ale jakoś przed wizytą stres większy. Jeszcze się naczytałam o tym sączeniu wód... i zmartwienie gotowe.Ja również mam mokro dość często. Ale generalnie to mam bardzo dużo śluzu i to chyba stąd to uczucie. Kilka razy aż się wystraszyłam bo było go tak dużo, że wyglądało jak wypadający czop śluzowy,a później było sucho.
Daj znać jak po wizycieA jak wygląda wasza wydzielina ? Bo ja ostatnio mam dość mokro. I zastanawiam się czy to nie sączące wody, chyba schizuje. Jutro mam wizytę rano więc zgłosze to lekarzowi.
Ardiankaa
Zaciekawiona BB
Czekam na wieści od lekarza. sama jestem ciekawa co Ci powie. Póki co głowa do góryJa wpierw myślałam że to normalne ale jakoś przed wizytą stres większy. Jeszcze się naczytałam o tym sączeniu wód... i zmartwienie gotowe.
Grabcia123
@PaulinaJu jak Tam??
reklama
Sama cały dzień się zastanawiam i martwię czy wszystko w porządku...@PaulinaJu jak Tam??