reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Hej dziewczyny jakie macie objawy ciąży w 15-16tc.?
Mnie męczy zgaga, piersi raz mniej raz bardziej bolą i brzuszek już widoczny 💗

reklama
Czesc dziewczyny:)
moj termin : 26/03, jestem z Poznania, chce rodzić w Raszei, wiec moze spotkamy sie na porodówce:)
pozdrowienia dla wszystkich
Witaj, jeśli masz jakieś wątpliwości to ja z czystym sumieniem polecam szpital Raszei! Rodziłam tam 2 razy - opieka super, lekarze i pielęgniarki na poziomie. Ogromny plus dla szpitala za możliwość kąpieli w trakcie porodu co zmniejsza ból odpręża i przede wszystkim w trakcie dochodzi do szybszego rozwarcia. Twój lekarz prowadzący też jest lekarzem w Raszei?

Bolesność piersi doskwiera ale nie jest już tak uciażliwe jak na początku ciąży. Zgaga na szczęście mnie omija szerokim łukiem. Za to zmęczenie to moje drugie imię.... :(

Ile tu jest mamus ktore czekają na 3 pociechę? Jakiej płci macie dzieci??? Od kad z ciąża wszystko ok to mnie ciekawość zżera kogo nosze pod serduchem ;)

Ile tu jest mamus ktore czekają na 3 pociechę? Jakiej płci macie dzieci??? Od kad z ciąża wszystko ok to mnie ciekawość zżera kogo nosze pod serduchem ;)
Ja mam już dwójeczkę parkę❤️ dokładnie 3latka syn i 17 miesiecy córcia a teraz nie wiadomo co będzie na połówkowym się dowiem może 😊 chodź mam przeczucie że będzie chłopiec okaże się czy się nie pomyliłam 😊

Jutro kończę 17 tydzień apetyt spory brzuch również dzień w dzień boli mnie krocze i szwy po wcześniejszych porodach sn już od półtora tygodnia tak się męczę a teraz katar złapałam i ledwo żyję 🤪

reklama
Jutro kończę 17 tydzień apetyt spory brzuch również dzień w dzień boli mnie krocze i szwy po wcześniejszych porodach sn już od półtora tygodnia tak się męczę a teraz katar złapałam i ledwo żyję 🤪
Ja, mam ucisk na prawa nogę, cała noga boli, ale i mnie to dyskopatia w ciąży. 🙄Jak w piątek będę miała 15plus 1 tz że zaczynam 16tc? Tak liczycie?

Do góry