A wiesz może co to za różnica z tymi złymi wynikami czy na maila czy osobiścieJa też tydzień równy czekałam na wyniki. 1
reklama
Chyba zależy gdzie się robiła u mnie wsyzysko ok a i tak musiałam osobiście bo lekarz chciał mi wszystko wytłumaczyć powiedzieć.A wiesz może co to za różnica z tymi złymi wynikami czy na maila czy osobiście
Czy Wam też się tak chce pić? Mi non stop. Wstawiłam sobie taki ogromny baniaczek wody do lodówki, wciskam tam limonki i przez dobę taki baniaczek idzie. Nie wiem ile tam jest litrów ale trochę na pewno, pewnie z 4. Czuje się jakbym miała permanentnego kaca [emoji6]
O tak wszyscy się śmieja ze chodzę ciągle na kacu takie mam pragnienie a później pęcherz daje się we wznakiCzy Wam też się tak chce pić? Mi non stop. Wstawiłam sobie taki ogromny baniaczek wody do lodówki, wciskam tam limonki i przez dobę taki baniaczek idzie. Nie wiem ile tam jest litrów ale trochę na pewno, pewnie z 4. Czuje się jakbym miała permanentnego kaca [emoji6]
Ja i tak idę z wynikami do swojego bo robiłam w poradni na polnej w PoznaniuChyba zależy gdzie się robiła u mnie wsyzysko ok a i tak musiałam osobiście bo lekarz chciał mi wszystko wytłumaczyć powiedzieć.
No ja miałam wizytę przy odebraniu i później u mojego ale jest wszystko wporzadkuJa i tak idę z wynikami do swojego bo robiłam w poradni na polnej w Poznaniu
Jakbym o sobie czytała tylko że ja pije 2l coli i 2l wody i jakoś nie zauważyłam abym częściej chodziła do wcCzy Wam też się tak chce pić? Mi non stop. Wstawiłam sobie taki ogromny baniaczek wody do lodówki, wciskam tam limonki i przez dobę taki baniaczek idzie. Nie wiem ile tam jest litrów ale trochę na pewno, pewnie z 4. Czuje się jakbym miała permanentnego kaca [emoji6]
No i to najważniejszeNo ja miałam wizytę przy odebraniu i później u mojego ale jest wszystko wporzadku ☺
Margolcia92
Fanka BB :)
Sam wyniki, bo ja od razu z wynikiem poszłam na usg, i lekarz po badaniu mi to w tym specjalnym programie sprawdzał i opisywałAle opracowane w formie wykresów i w ogóle? Bo na sam wynik stężenia białka pappa i bhcg to też miałam następnego dnia
reklama
Ja miałam tak samoSam wyniki, bo ja od razu z wynikiem poszłam na usg, i lekarz po badaniu mi to w tym specjalnym programie sprawdzał i opisywał