Sarciasta
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest wątek z mamami, przyszłymi mamami, które rodzą w marcu. Tu masz wątek, którego szukasz: Link do: Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczyDziewczyny czy to pozytyw? moim zdaniwm tak to czemu test z wczoraj rana pozytyw a dzis beta <1.2 macie moze jakas wiedze czemu tak sie dzieje? test robiony vardzo szybko bo mniej wieecej 6 dni po owu
Sliczne dzieki , szukam pomocy na roznych watlach bo zglupialam...To jest wątek z mamami, przyszłymi mamami, które rodzą w marcu. Tu masz wątek, którego szukasz: Link do: Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy
Powodzenia!
Wlasnie z moim się nad tym zastanawiamy, z przewagą w dyskusjach na tak.Dziewczyny będziecie przechowywać krew pępowinowa?
Dziewczyny ze zrezygnowalyście całkowicie z herbaty? Ja piję codziennie czarna ale nie ciemną bo nie lubię. Nie wiem co mogłabym pić ciepłego...jak tak czytam czasem to czarna nie, zielona nie, owocowa Boże broń...nie wiem, co pić?
Ogólnie ośmioro nas było niestety drugiego brata straciliśmy w wieku 22lat a drugi brat najstarszy 35lat dalej siostry 34 33 32ja 31 24 21 także mamuśka miała co robić przy Nas ale święta każde są magiczne jak wszyscy się spotkamy